2777
2789
عنوان

زایمان در عید نوروز

253 بازدید | 11 پست

سلام من احتمالا ۱ تا ۷ فروررین زایمان میکنم،اونوقت دکتر متخصص تو بیمارستانا هست منو عمل کنه ؟اگه عمل شم؟

خانمای گلستانی ،میدونین تو بیمارستان بندرگز ایام عید دکتر میمونه؟یا کردکوی؟ یا تامین اجتماعی؟

الان مگه زیر نظر دکتر نیستی؟ تاریخ زایمانت مشخصه دیگه اون خودش میاد .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر نظر دکتر هستم ، ولی تعطیلات شاید برن مسافرتی چیزی

خب این ویزیت اخری ک میری ازش بپرس . اگه نباشه ک میگه من اون تایم نیستم و ارجاع میده ب همکار. نگران نباش

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

هیچ بیمارستانی بدون دکتر نیست تو تعطیلات 

خیالت راحت

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

از زایمان طبیعی میترسمم، پروتئینمم لبه مرزه، دوست دارم بچم سال جدید بدنیا بیاد وگرنه دکترم گفت با آمپول فشار میتونیم هفته بعد دخترمو بگیریم🥲

خدایا مادر شدن چقد سختههه