من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب عزیزم اگه قبلش معاشقه خوبی داشته باشی دردش خیلی کم میشه ولی خب باخودت نواربهداشتی ومسکن ببر یه وقت لازمت میشه خب کاری نمیشه کرد باید ازاین مرحله عبورکنی
دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
حلقوی خونریزی نداره از اونجهت گفته که برای بعضی آقایون مهمه......باید رابطه خشن و محکم باشه تا خونریزی مدنظر قدیمی ها پیش بیاد...درد آنچنانی نداره.....واینکه مهم خودت وهمسرتون هستید...اگه با آرامش پیش بره ن درد داره ن خونریزی...بعلت حلقوی بودن
در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏