2789
عنوان

فقط خانما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره معاشقه کامل کنه اصلا نمیفهمه کی شد😅

من شوهرم میگه حتما باید حتی شده ی قطرع خون رو دیگه داشته باشی من هیچ حسی جز ترس از دردش و حرفای بعد شوهرم ندارم

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
خب منم عین خودت جواب میدم معمولا حلقوی خون نمیاد ولی حالا یه چند قطرم بیاد چی میشه مگه؟؟ شوهرم ر ...

عزیزم شاید درحد یه قطره که اونم با همون مایع واب بدن قاطی میشه به دستمال نمیرسه خب🥴🥴🥴..بهش استرس نده خون از کجا بیاره شوهرش راضی بشه....طفلک رفته گواهی گرفته بقیه اش به شوهرش ربط داره....خشن یا اصولی بودنش منظورمه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
من شوهرم میگه حتما باید حتی شده ی قطرع خون رو دیگه داشته باشی من هیچ حسی جز ترس از دردش و حرفای بعد ...

خب بگو ببخش اینکه ۴۰ درصد از باکره ها خونی ندارن بگو دست من نیست برو از متخصصش بپرس . گفتم گواهی بگیر این مردت اسکله عزیزم 

به همسرت بگو تعداد دفعات این کارو بیشتر کنه و یک جا این کارو انجام نده تا دردو خونروزیش تقسیم ...

حلقوی بودن درد و خونریزی نداره....این طفلک بخاطر اون خون که میخاد بیاد وباشه تاپیک زده...

من شوهرم میگه حتما باید حتی شده ی قطرع خون رو دیگه داشته باشی من هیچ حسی جز ترس از دردش و حرفای بعد ...

پس رابطه رو بدون‌معاشقه شروع کن و خشن باشه

....تنها راهش همینه....شماهم یه کوچولو ترست رو بذار کنار تا دردش کمتر شه برات....یه لحظه اس فقط...