2777
2789
عنوان

درد و دل بلداااا

789 بازدید | 42 پست

تاپیک خانم های متاهلی که زدم........

امروز مامانم رفت مدرسه بابا گفت برگشتنی برگرد خونه پدرت اینجا هیچ جایی نداری تو

قراره منو خواهرم و پدرم زندگی کنیم

من کنکور دارم خواهرم درس داره

شدم زن متاهل

نفسم از بغض بالا نمیاد دارم خفه میشم

سنم کمه چیزیم بلد نیستم از خونه داری توروخدا کمکم کنین

چه غلطی بکنم 

اصلا چطور این دردو تحمل کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم رفتم تاپیک قبلت رو خوندم . ان شاالله خدا کمکتون میکنه 😔😔

به خودت فشار نیار و غذاهای ساده درست کن 

خونه رو هم با کمک خواهر و پدرت تمیز کنید 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
سلام عزیزم رفتم تاپیک قبلت رو خوندم . ان شاالله خدا کمکتون میکنه 😔😔 به خودت فشار نیار و غذاهای سا ...

من چه غلطی بکنمممم😭😭😭😭😭😭

بخدا سختمه من چطور درس بخونم چطور خونه مرتب کنم پدرم گفت غذا درست نکن از بیرون میگیرم

ولی یه روز دو روز اخه چه گناهی کردم چرا زندگیم شد جهنم برم به کی بگم دردمو به خدایی که نمینه منو💔💔💔💔💔💔

من چه غلطی بکنمممم😭😭😭😭😭😭 بخدا سختمه من چطور درس بخونم چطور خونه مرتب کنم پدرم گفت غذا درست نک ...

بذر پدرت غذا بگیره تو فقط صبحانه بذار

اصلا استرس نگیر میشه 

من همسن شما بودم شرایطم مثل شما بود میرفتم دانشگاه میومدم خونه به کارام می‌رسیدم بچه هم داشتم 😅 سختم بودا ولی بعد مدت کوتاهی عادت کردم 

الهی که خدا به حق امام حسین براتون جبران کنه 😔😔🌟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
دعا کن خواهر 💔😭دق میکنم

سلام گلم ،،خوبی ،،چی شده عزیزم 

دوباره با مادرت درگیر شدی 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
سلام گلم ،،خوبی ،،چی شده عزیزم   دوباره با مادرت درگیر شدی

سلام خواهری فاجعه بد تر از این نمیشم

نه درگیر نشدیم بابا گفت به مامان حق نداری بیای تو این خونه برگرد خونه پدرت

خونه بدون مادر من چه غلطی بکنم چیکار کنم خودمم درس دارم از بغض ناراحتی نفسم بالا نمیاد از صبح خفه میشم

عزیزم اگه بخوای من تو آشپزی کمکت میکنم هرچی خواستی بپزی بگو بهت یاد بدم تعریف از خود نباشه آشپزی م خوبه

تو فکرم بود بهت پیام بدم منم دوشب پیش دعوای خیلی بدی با مادرم کردم بدجوری کتک کاری کردیم سر این که یارو به مادرم گفته بود بچه هات خیلی بی منطق و نفهم هستن که مخالفن

عزیزم اگه بخوای من تو آشپزی کمکت میکنم هرچی خواستی بپزی بگو بهت یاد بدم تعریف از خود نباشه آشپزی م خ ...

از احمقی م به پدرم گفتم یارو اینجوری گفته حالا امروز میخواد بیاد خونمون ،تورو خدا دعا کن شر بپا نشه امروز به خیر بگذره تورو خدا برا امروزم دعا کن

عزیزم اگه بخوای من تو آشپزی کمکت میکنم هرچی خواستی بپزی بگو بهت یاد بدم تعریف از خود نباشه آشپزی م خ ...

فداتشم اره من هیچی بلد نیستم

الان مادرت با شما زندگی میکنه؟مگه خیانت نمیکنه؟چرا با پدرتون نرفتین

فداتشم اره من هیچی بلد نیستم الان مادرت با شما زندگی میکنه؟مگه خیانت نمیکنه؟چرا با پدرتون نرفتین

ممادرم باهامون زندگی میکنه فعلا 

تو تاپیکام توضیح دادم خواستگار مجازی مادرم خواستی تاپیکام بخون متوجه میشی چ شرایطی دارم

پدر و مادرم جدا شدن