2777
2789
عنوان

به دوستم اخههه چطور بگم 😫

194 بازدید | 13 پست

من تنها دوست رفیقم هستم و حدود ۱۰ ساله دوستیم

هر دو الان متاهلیم دوستم قبلا یه بار نامزدیش بهم خورد و خیلی افسردگی گرفت و هنوز گه گداری حالش خراب میشه چون خیلی آسیب بدی خورد

الانم حدو‌د ۲ ساله ازدواج کرده با دوسپسرش

و واقعا شوهرش آدم مظلوم و آروم وخوبیه

فقط پسره شغل مناسبی نداره و دستش تنگه

و همیشه دوستم از عالی بودن رابطه اش برام تعریف می‌کرد و من خوشحال میشدم

و‌هر موقع متاهلی بیرون میرفتیم

خیلی رابطه عشقولانه و عالی رو من ازشون میدیدم

ولی امروز مادرش بهم زنگ زد و خواهش کرد ک

با دخترش حرف بزنم

میگفت ک خیلی با شوهرش دعوا میکنه و سرش داد میزنه

میگفت ک تو دوست صمیمیشی باهاش صحبت کن

ولی خب نمی‌دونم چجور باهاش حرف بزنم ک

هم کمکی کرده باشم

هم نفهمه ک مادرش بهم این حرفا رو زده

واقعا دلم نمیخواد این رابطه اش هم به مشکل بخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پول عامل90درصد مشکلاست شاید مرده به اندازه ی کافی تلاشه نمیکنه ؟  اخه ادم تو مشکلات مالی ...

نه بنده خدا کارشو میدونم چیه 

دائم سر کاره ولی حقوقش کمه 

شوهرت نمیتونه کاری جورکنه براش؟ اینجوری فقط پیشنهاد کار میدین بقیش رو روال میفته

اخه شوهرم شغلش آزاده 

درآمدش خوبه 

ولی مناسب ایشون نیست ک. بخواد پیشنهاد بده

میشه مستقیم یه متن بدی  من بفهمم چی بهش بگم مثلا

خب

بگو تو شکست قبلیت رو یادت نره

این آقا به این خوبی اومده دارید قشنگ زندگیت میکنید، یادت نره گذشتت رو، و این مرد رو که اینقدر دوستت داره رو اذیت نکن. تو الان ناراحتی ناراحتی‌هات رو اون خالی نکن، رو زندگیت خالی نکن، قدر زندگیت بدون 

عزیزم ادمی که حرف خانواده روش تاثیر نذاره حرف شما میذاره؟شما چیزی نگو ممکنه بدتر بشه،مامانشم اشتباه کرده مسائل خصوصیش زو عنوان کرده،اگه بفهمه حالش خیلی بدتر میشه،اون اگه میخواست شما بدونی که جلوی شما این همه خودداری نمیکرد