2777
2789
عنوان

مرد قهر قهرو

188 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها شوهر هم دائم سر هر مسئله ای قهر می‌کنه قیافه میگیره و ب شدت کم محلی می‌کنه بخدا خسته شدم از دستش تا هزار بار نازشو نکشم و ازش عذر خواهی نکنم(حتی اگه واقعا مقصر هم نباشم )ول نمیکنه از سرکار میاد ن ی کلمه حرف میزنع نه محل میده یعنی ی ذره غرور و شخصیت برام نمونده اگرم خودش اشتباهی کنه ب هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی عذر خواهی نمیکنه از من حتی اگه اشکمو در بیاره.میدونم نباید از اول نازشو می‌کشیدم اما تا یک ماه هم صبر کردم بیخیال بشو نیست خسته شدم از دستش 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میگن طلاق بگیر😐

اوف نمیدونی چی میکشم بخدا س سال گذشته هنوز درست نشده خیلیییی سخته تحملش فکر کن بابت هر چیز کوچیک و مسخره ای دائم باید عذر خواهی کنی حالا این ب کنار ی مدتع ی اخلاق دیگ پیدا کرده بعد ی مدت باز یادش میاد ک من فلان موقع چی گفتم بازم کم محلی می‌کنه اه دیوونه شدم دیگه

اره بیچاره شوهرم ی تو میگه زوددد ناراحت میشم قیافه میگیرم دست خودمم نیس

توروخدا نکن اونم ی روزی خسته میشه از رفتارات