2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید ..من نمیتونم بخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 49 پست

من خودم این روش همیشه روم جواب میده.اگه فردا میری سرکار ی یکساعت با گوشی کار کن حالا یا فیلم یا سریال(اگه میری.الان خیلیا میپرن بهم میگن کار داره اما آرامشت مهم تره)اگرم نداری یک چندتا خوراکی بیار با گوشی لب‌تاپت تا عشقت کشید بیدار بمون.با آرامش باید بخوابی که الان نداری

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید

مرسی از لطفتون خانم 🙏

به نظر من تا از لحاظ فکری ریلکس نکردين نخوابین چون جدا از بحث از ترس و از خواب پریدن خطر هم داره خانم و ببینین چیزی اتفاق افتاده یا چیزی ذهنتون رو مشوش کرده؟ 

حس میکنم هروقت چشم میخورم اینطوری میشم😅😂 تخم مرغ میندازم بیرون خونه انرژی منفیش بره😂😂😂 چون اه ...

کاری به این چیزا نداره،،، مال کم بنیه بودن بدنه، از ضعفه

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
چیکار میکنی بعدش ؟

چشام بازه نمیتونم تکون بخورم انگار ی چیزی مثل جاذبه منو ب تخت گرفته.بعدم فقط صلواب میفرستم و میگم یا حسین ده پوننزده شایدم بیست ثانیه طول می‌کشه ک بیدارمیشم

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 

کمکم می کنید دوستان ؟ 

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 
مرسی از لطفتون خانم 🙏 به نظر من تا از لحاظ فکری ریلکس نکردين نخوابین چون جدا از بحث از ترس و از خو ...

نمی‌دونم وقتی همسرم هست اینجوری نمیشم شاید بخاطر تنهاییه نمیدونم