2777
2789

بچه حاضرید این کارو بکنید شرایط پسر هم خوبه همه هم ازش تعریف میکنن مثلا خونه ماشین داره زیاد هم توعقد نبودن مثلا 5یا6 ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره وضعش خوبه میخواستن ازش مهریه بگیرن دختره عاشق یکی دیگه بوده

از خانواده دختر تحقیق کن حرفای پسر و خانوادش اصلا باور نکن حتما حتما یه جوری از دختره بپرس 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

برا خاهر من یه خاستگار اومد خانواده پسره خیلی موجه و متین بودن خودشون گفتن تو عقد جدا شده علتش خیانت خانم بوده تو تحقیقات هم چیز بدی پیدا نشد بعد ها فهمیدیم به شدت مطیع خانواده که برا اب خوردن هم اجازه میگیرع اراده هیچی نداره 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻