2777
2789
عنوان

خواهشا نظر بدین به ی مشکل برخوردم

64 بازدید | 12 پست

ببینید چند روزیه دنبال کار انلاینم توی دیوار اگهی ی انلاین شاپ برای بسته بندی دیدم رفتم تو ایتا بهش پیام دادم ی سری اطلاعاتی ازم خواست مث نام نام خانوادگی شماره تلفن ادرس خونه و عکس خودم که ازش پرسیدم عکس برای چی گفت برا تشخیص چهره بعد یک روز گفتم لطفا سریعتر سین بزنید بعد دوباره همون پیام برام فوراورد میکرد شک کردم رفتم تو کانالی که برام فرستاد برای شماره ای که تو بیو کانال بود زنگ زدم صاحب کانال بود گفت ی آقایی که با اسم من و ایدی کانال من داره اینکارو میکنه چند نفر به من مثل شما خبر دادن بعدش سریع رفتم اطلاعاتمو دو طرفه پاک کردم هرچند فرقی نداره به احتمال زیاد ذخیره کرد خیلی نگرانم میترسم دزدی چیزی باشه یا مثلا بیاد چند روزی سرگوشی اب بده منو بشناسه ی حرکتی بزنه نظر شما چیه؟؟!

ب پلیس فتا مراجعه کن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بنظرت ممکنه مشکل ساز شه؟ خیلی میترسم البته شرایط اینکه به پلیس فتا مراجعه کنم ندارم🤦🏻‍♀️

بهرحال اطلاعات شخصیتو داره عکستو داره هرکاری ممکنه انجام بده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نگران نباش گلم اطلاعات کارتی بانکی که ندادی؟بعد مدتی زنگ میزنه به اسم برنده شدن جایزه ای ازجای بانکی شرکتی با دادن مشخصات دقیق خودت که خودت بهش دادی سرتو کلاه میزاره عکس کارت ملی هم دادی؟

نگران نباش گلم اطلاعات کارتی بانکی که ندادی؟بعد مدتی زنگ میزنه به اسم برنده شدن جایزه ای ازجای بانکی ...

نه اصلا حواسم بود هیچ اطلاعات سری مهمی ندادم نه کد ملی نه اطلاعات کارتمو خداروشکر فقط شمارمو و ادرس و عکسمو داره بنظرت ممکنه کاری بکنه؟ یکم ترسیدم راستش 

نه اصلا حواسم بود هیچ اطلاعات سری مهمی ندادم نه کد ملی نه اطلاعات کارتمو خداروشکر فقط شمارمو و ادرس ...

نگران نباش اما حواست باشه به بهانه های مختلف زنگ نزنن اعتمادت رو جلب نکن چون با دادن اطلاعات دقیق آدم اعتماد جلب و سواستفاده میکنن

نگران نباش اما حواست باشه به بهانه های مختلف زنگ نزنن اعتمادت رو جلب نکن چون با دادن اطلاعات دقیق آد ...

به من به اسم بیمه سلامت زنگ زده بودن تمام اطلاعات دقیق داشتن تاریخ تولد شماره منزل شماره ملی کد بیمه تامین اجتماعی اعتماد کردمش گفت الان 1تومن بریزین بیمه تون رو تکمیلی کنم منم خواستم دکش کنم گفتم کارتم پول نداره دیدم میگه کارتتون 3.520میلیون پول هستش جا خوردم همان جا شک کردم به فحش کشیدم طرف زن هم بود