2777
2789

انقدر گیجم بخدا 

نه با پسری سر قرار میرم نه جواب زنگ میدم از طرفیم دلمم رل میخواد ولی نمیتونم 

اضطراب میگیرم حالا این به کنار 

امروز پسری که ازش خوشم میاد (زیادم اینا نشده بودیم باهم ) در حد سن و دانشگاه  و اینجور چیزا خرف میزدیم بعد بحث گرم گرفت از اینستا باهام تماس گرفت صوتی ولی حواب ندادم بهش گفتم اوکی نیستم راحت نیستم زیاد 

ذوق طرفو کور کردم …

خیلی ناراحتم ازین موضوع چرا باید اینموری باشم یه جواب تماس نتونم بدم احساس شرم دارم 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میفرمایین؟؟

آره به خدا هم سن شما بودم اصلا دست وپام میلرزید با یکی تلفنی حرف زدنی😂😂😂الان سنم بالاتر رفته خوب شدم ولی بازم زیاد دوست ندارم تلفنی با کسی حرف بزنم تو پیام راحت ترم

من بار اول حالا حرف نزدن هیچ لکنت گرفته بودم همشم تپق میزدم سوتی میدادم ولی انقد حرف زد تا راحت بشم حداقل۳ماه وق گذاش

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
آره به خدا هم سن شما بودم اصلا دست وپام میلرزید با یکی تلفنی حرف زدنی😂😂😂الان سنم بالاتر رفته خوب ...

والا کم سنی ندارم ۲۳ سالمه 😂😂😂

نمیدونم کی قراره درست بشه 

بخدا تو این دور زمونه انقدر ادما زرنگ شدن واقعا نگرانم واس خودم انقدر اوسکولم 

نگران نباش عزیزم رفته رفته درست میشه اخه به زرنگی نیست که هر کسی یه شخصیتی داره ماهم اینجوری هستیم دیگه😁

من بار اول حالا حرف نزدن هیچ لکنت گرفته بودم همشم تپق میزدم سوتی میدادم ولی انقد حرف زد تا راحت بشم ...

از همین سوتی دادن تپق زدن و من من کردن میترسم 

بعدشم اصلا حرف بلد نیستم بزنم فقط در حد تایید 😐😂