2777
2789

الانم میتونم یدونه شیاف استامینوفن ۱۲۵ استفاده کنم؟

عصر دیکلوفناک ۵۰ بود

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

چند سالشه ؟من بعد سزارین سر ۴ ساعت دکتر گفت بزار

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چند سالشه ؟من بعد سزارین سر ۴ ساعت دکتر گفت بزار

۳ سالشه

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهتره از دیکلوفناک دبگه استفاده نکنید

ضرر داره خیلی

اگر تب داره فعلا بهش شربت استامینوفن بدید

چند سالشه؟

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
عزیزم بهتره از دیکلوفناک دبگه استفاده نکنید ضرر داره خیلی اگر تب داره فعلا بهش شربت استامینوفن بدی ...

۳

۳

قطره استامینوفن یا شربتش رو بده هر ۴ یا ۶ ساعت

اگر تبش پایین نمیاد شیاف استامینوفن ۱۲۵ بذار براش

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
۳ سالشه

دکتربردی ؟دیکلوفناک بیشتر برای درده. برای بچها بروفن بهتر جواب میده 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا