2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

463 بازدید | 18 پست

چن بار تو دعوا بهم گفت دیگه دوست ندارم و برو و این چیزا

من خیلی احمقم خیلی وابستم😔 با این ک اینجوری میگه باز میرم سمتش😔

الانم دعوا کردیم سر توجه نکردنش و اینا گفت من ک گفتم دوستت ندارم چرا بقیه زنا ک میزارن میرن تو نمیری؟ فقط بخاطر بچه دارم تحملت میکنم و اینا

دلم خونه😔😔

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

چرا میگه دوستت ندارم؟

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم چرا بهم توجه نمیکنی اینطوری میگه چون میدونه وابستشم اذیتم میکنه میگه اویزونمی😔

ب نظرم چندروزی برو خونه بابات بمون تنهاش بزار تا بفهمه قدرتو بدونه اگ ندونستم ک هیچ

خوب دندون سر جگر بزار تحمل کن چند روز نرو سمتش محل نده تا بفهمه چی گفته  اویزون نباش

به نظرم از مشاور کمک بگیر .ولی شاید اگه مثل خودش رفتار کنی متوجه رفتار بدش بشه

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
خب شما هم بگو منم به خاطر بچم که نمیرم. ولی در کل وقتی اوضاعتون آروم شد بهش گوشزد کن تو دعوا هر حرفی ...

چند بار گفتم ولی تو دعوا همه چیز میگه 

منم جوابشو میدم

بد تر قهر میکنه

الهی بمیرم واست  چندسالته چرا دوست نداره لابد یکی زیر سرش نشسته

خدانکنه

۲۲ سالمه

بخدا اشکام بند نمیاد اصلا نمیتونم بی توجهیشو ببینم خیلی نامرده

ن خداروشکر این کارو نکرده میدونم