2777
2789
عنوان

بیایین ببینین شوهرم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 40 پست
حق داری.بدون دلخوری حرفت رو بزن.بعد دیگه تکرار نکن وقضیه رو کش نده

اون گفت ناراحتی من گفتم چرا باید ناراحت باشم اون گفت نمیدونم بعد من گفتم من ناراحت نیستم نسبت بهت حساسم ولی بهت اعتماد دارم گفتم الان بگم چرا رفتی چیکار کردی اگه خواست اتفاقی بیوفته بهم نمیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ولی دعوامون شد

عیب نداره حالا ک دعوا  شده

صبر کن بزار اون بیاد سمتت بفهمه کارش اشتباه بوده

اولین باری ک دعوا کردیم من پیش قدم شدم برا اشتی

۷ سال گذشته و حتی یبارم اون نیومده جلو

و الان پشیمونم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
وای واقعا سخته چقدر مردا موجودات عجیبی ان

اهوم

من و شوهرم سر بی توجهی کردنش دعوامون شد شدید گفت طلاقت میدم داغ دیدن بچه رو ب دلت میزارم و یک ماهه بخاطر بچه تحملت میکنم هیچ حسی بهت ندارم

🥲🤦‍♀️

اهوم من و شوهرم سر بی توجهی کردنش دعوامون شد شدید گفت طلاقت میدم داغ دیدن بچه رو ب دلت میزارم و یک ...

چرا زنا باید بخاطر یه مرد این همه زجر بکشن 

بهش میگفتی من توجه میخوام 

چرا زنا  باید بخاطر یه مرد این همه زجر بکشن  بهش میگفتی من توجه میخوام

گفتم میگه اویزونمی

کلا چون میدونه خیلی وابستشم اذیتم میکنه

چیش عجیب بود میشه قشنگ بگی بهم 🥺

نمیدونم ولی اینبار باهاش در این رابطه بحرف ک خوشت نمیاد. ت هم امتحانش کن بگو با پسر رفتم جایی فلان بعد اگه ناراحت شد بش بگو بیا دوس داری منم ایطور بگم

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

خب اعتماد نداری بهش؟ ولی فضایی ک مرد وز ن با هن باشن 

یچیزایی همیشه میش میاد😐

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست