2777
2789
عنوان

طلاق

1163 بازدید | 70 پست

سلام دوستای گلم 

کسایی که تجربه دارن میشه کمکم کنید 

من الان دوماه خونه پدرمم و یه دختر سه ساله دارم.

دخترمم پیش همسرم 

هفت سال ازدواج کردم

رفتم درخواست طلاق رو هم دادم فعلا تاریخ برا حضور نیومده

مشکلمون هم سر کتک زدن و ارتباط تلفنی همسرم با خانومای دیگه بوده اعتیاد هم داشتن

هر بار بعد دعوا کلی قسم و قرآن و غلط کردن به من تحویل میداد و من میبخشیدم و طوری وانمود میکردم که اتفاقی نیفتاده

ولی خیلی خیلی ادامه پیدا می‌کرد تا ی ماه بود و بعد دوباره روز از نو باز کتک و دعوا

من دیگه خسته شدم و بعد هفت سال زندگی که حتی خونواده مم از دعواها و کشمکش زندگیم خبر نداشتن بلند شدم اومدم خونه پدرم

الان که درخواست طلاق و حضانت و زدم شوهرم باز میگه غلط کردم گوه خوردم دیگه تکرار نمیکنم

و اینکه تو این دو ماه خیلی به خونواده م بی احترامی کردن و حتی ب خودمم تهمت زدن 

امروز برا حضانت دخترم دادگاهی داشتم قاضی گفت بخاطر دخترت برگرد سر زندگیت از ظهر فکرم درگیره 

کسی بوده بعد درخواست طلاق باز برگرده و زندگیش خوب باشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد ولی دیگه قبولش کن کوتاه بیا. به امید تغییر نرو خودتم سبک نکن. به امید قبول کردن این وضعیت برو. ی درصد فکر نکنی تغییر میکنی. تو دلت قبولش کن برو 

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

عززیزم  

من ارزوی طلاق داستم  قسم میخورم شب روزم طلاق بود ـهمسرممم  خیلی اذیت میکرد منو 

ارزوی طلاق داشم ـ ب راحتی بدون وگیل بدون وکالت  طلاق گرفتم 

یه دختر چهار سال دارم ـ  بنظزم  برو پی زندگیت ـ من ک  دوست دارم برگردم  فقد برو با خودت دختر نازت زندگی کن 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏