2777
2789
عنوان

کپسول ابووست

50 بازدید | 8 پست

کسی ازین کپسول راضیه؟برای کیفیت تخمک بهم داده 

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت اگ تنبلی تنخمدانه یه سر برو بادکش گرم  طب سنتی ماما  ضرر نمیکنی  تو تاپیکم ه ...

ولا باکش زیاد انجام دادم یاد گرفتم تو‌خونه هم انجام میدم

عرق فراسیون هم میخورم فدات 

شما تجربه اینو دارید؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
به من کوکیوتن داده پرسیدم کدوم بهتره گفت کو کیوتن...

مشکلت چی بود عزیزم حل شد؟