2777
2789

من چند سالی هست قرنیه چشمم قوز گرفته و به مشکل خوردم،  ینی نازک شده و دیدم رو کاملا تار کرده، ایا تقصیر منه؟؟ من به کسی چیزی نمیگم چون از واکنششون میترسم سالهاست با این درد سوختم به تازگی هم ازدواج کردم به همسرمم نگفتم چون میترسم از واکنشش از اینکه بدونه من هیچی نمیبیمم و دیگه یطوری دیگه بشه باهام نمیدونم خودم تو کار خودم موندم بخدااا،  

باید قرنیم پیوند بشه، بخیه میشه و اینا تا یکی دو سال بخیه ها هست،  دوس دارم برم به نامزدم بگم مشکلمو و برم عمل،  بچهاا از چند تا چیز میترسم ک نمیرم بهش بگم،  یکی واکنشش به این ک این موضوع رو ازش قایم کردم،  دوم اینکه بره به خانوادش بگه دوس ندارم بدونه کسی و اینکه از سختی عمل میترسم و بعد اینکه پیوند خوب جواب نده

من باید به ترسم غلبع کنم هیچی نمیبینم چهره هارو نمیبینم آدما رو از هم تشخیص نمیدم نمیتونم رانندگی کنم گواهینامه بگیرم عاشق رانندگی ام نمیتونم سر کار برم و هیچ کاری کنم چون که نمیبینم و اینو کسی باور نمیکنه بخدا فک میکنن الکی میگم یا تقصیر منه،  تقصیر من نیست بخدا مگه من خودم خوشم میاد اینجوری بشم نه... 

من باید یکبار برای همیشه این رو حل کنم من میتونم من میتونم،  چقد کارا میتونم بکنم ولی اینجوری نه پاشو به خودت بیااااا،  شرایط بدیه پاشووو تو باید شرایطو تغیر بدی

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

عقدین یا نامزد؟ باید بهش میگفتی نگفتی حالا بگو عیب نداره 

کل زندگیت رو معطل چشمت کردی ؟ شوهر من سنش کم بود عمل قوز قرنیه کرد اصلا به اینجا ها نرسید یکی دو سال پیش هم عمل لازک کرد همون عینک رو هم برداشت برو درمان کن خودتو منتظر چی بودی تا حالا 

یکی از اقوام هم پیوند کرد مشکلی نبود 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینکه زیاد جوانمردانه نیست ولی پیشنهاد میکنم تظاهر به بی اطلاعی کنی و فقط بهش بگی که چشمم انگار ضعیفه و ... بیا بریم دکتر ببینم مشکلش چیه و باقی ماجرا 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

سلام عزیزم خوبی منم به مشکل تو دچارم

قوز قرنیه دارم و برای فرهنگیان میخونم میشه راهنماییم کنی

تو مصاحبه چی گفتن بهت به خاطر چشمات ردت کردن؟

من خیلی تلاش کردم با لنزامم ۹ دهم اینا میبینم یعنی منم رد میکنن بخاطر قوز قرنیه؟

سلام عزیزم خوبی منم به مشکل تو دچارم قوز قرنیه دارم و برای فرهنگیان میخونم میشه راهنماییم کنی تو م ...

سلام عزیزم ممنونم

من که قبول نشدم... اگه علامت های رو تابلو رو ببینی ردت نمیکنن اول اون کوچیکا رو میپرسن 

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

عقدین یا نامزد؟ باید بهش میگفتی نگفتی حالا بگو عیب نداره  کل زندگیت رو معطل چشمت کردی ؟ شوهر م ...

چه عملی کرد همسرتون، پیوند قرنیه؟؟ الان دیدشون چطوره؟؟ 

نمیدونم چرا اینجوریم آبجی، همش میترسم