2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انحراف کشکک و ساییدگی

گلوکوزامین آمریکایی اگه گیر بیاری و شبا یه دونه قبل خواب بخوری خیلی واست خوبه ورزش به درد زانو نمیخوره . اما یه سری ورزش ها به وسیله تقویت عضلات اطراف زانو ، در عملکرد هنر زانو موثر هستن

گلوکوزامین آمریکایی اگه گیر بیاری و شبا یه دونه قبل خواب بخوری خیلی واست خوبه ورزش به درد زانو نمیخو ...

اینقدر خوردم از این چیزا،هیچ فایده ای نداشته.

پس دکتر بهم گفتن برو یوگا

اینقدر خوردم از این چیزا،هیچ فایده ای نداشته. پس دکتر بهم گفتن برو یوگا

نمی دونم دکتر چرا این حرفو زده.من خودم به شخصه کسی که مشکل زانو داشته باشه را قبول نمی کنم. مگر این که نیاز به تمرینات اصلاحی باشه. یه دکتر حق پناه بود سمت آمادگاه خیلی تعریفشو شنیدم یه سر پیش اون میرفتین

نمی دونم دکتر چرا این حرفو زده.من خودم به شخصه کسی که مشکل زانو داشته باشه را قبول نمی کنم. مگر این ...

نشنیدم اسم شون را،مگه برای مشکلات من حرکات اصلاحی ندارن؟

نشنیدم اسم شون را،مگه برای مشکلات من حرکات اصلاحی ندارن؟

نه بابا . در ساییدگی زانو ، یک یافت زانو آسیب دیده که باید ترمیم بشه. حتی ورزشکارها هم وقتی این مشکل براشون پیش میاد دیگه ورزش نمی کنن تا تحت درمان قرار بگیرن و خوب بشن. من نمی دونم این دختره رو چه حساب این حرفو زده

نه بابا . در ساییدگی زانو ، یک یافت زانو آسیب دیده که باید ترمیم بشه. حتی ورزشکارها هم وقتی این مشکل ...

آرتروز که درمان نداره،من خیلی ساله مبتلام.

همینطوری هست زندگی را مختل میکنه

آرتروز که درمان نداره،من خیلی ساله مبتلام. همینطوری هست زندگی را مختل میکنه

شما یه سر پیش یه دکتر به درد بخور برو حتما. خلیفه که کلی وقت و هزینه واسه یوگا بذاری و بعد بفهمی اشتباه قوده