2777
2789
دوستان سلام، سه روز میشه که خط تلفن ثابت ما موج رادیو روش افتاده و هر چند ساعت یکبار چند دفعه زنگ میخوره و قطع نمیشه و ارتباطی هم برقرار نمیشه و امکان تماس با خطی رو هم نداره تلفن رو کلا از پریز کشیدم تا امروز که همسرم رفت مخابرات منطقه پیگیر شد البته قبلش هم خودم با خرابی تلفن تماس گرفتم ولی نتیجه ای حاصل نشد و الان جواب اونها اینه که منطقه شما واسه پارازیت خیلی قوی تو سه روز گذشته یه دکل نصب کردن و چاره ای جز استفاده از تلفن معمولی ندارین و دیگه نمیشه از تلفن بی سیم استفاده کرد. فکر کنین پارازیتش اونقدر قویه که سیستم تلفن های ثابت و موحهای رادیویی رو قاطی کرده بعد اینکه با بدن ما بدبختا جیکار میکنه خدا عالم.
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بانوی عشق جان به قول خودت شکایت کیلویی چند وقتی که این مسئله خودش قانونی هست که مجلس ما وضع کرده و دولت هم اجرائیش میکنه
از صبح عصبی شدم وقتی به پسر معصومم نگاه می کنم که ممکنه این تشعشعات چقدر واسه بدن نحیفش مضر باشه میخوام خودمو به در و دیوار بزنم
ژوانا جون خیلی خیلی ضرر دارن این پارازیتا کاش بشه رسانه ایش کنین موضوعو اخه چرا به فکر مردم نیستن
راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍