2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چی میگید دوستان ولی این واسه آنتن دهی بهتر شبکه های ارتباطی نیست دکل هایی که واسه انداختن پارازیت رو ماهواره نصب کردن قبلا هم اینجا داشته ولی الان پارازیتها رو شدیدترش کردن که موجهای رادیویی رو میندازه رو خطهای ثابتی که از تلفن بی سیم استفاده میکنن
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
چاره ای نداریم فعلا که امکان جابجایی نداریم حداقل تا دو سال دیگه ، البته بعید میدونم تو این مملکت بی صاحاب هر جا که باشی فرقی با جای دیگه اش داشته باشه
بعضی از دوستان میدونن که من تازه پسرم رو جراحی کردم واسه بیضه نزول نکرده که تو علم پزشکی علتی خاصی رو واسه اش پیدا نکردن والله بعید نیست تاثیرات همین پارازیت و این همه چیز مضری باشه که به خورد مردم بیچاره میدن
دوستان کسی در جریان هست که با کجا میشه تماس گرفت و مشکل رو عنوان کرد که امکان پاسخگویی وجود داشته باشه؟؟؟ البته بعیدم هست کسی به این قضیه اهمیت بده ولی بازم تیری در تاریکی .
اعصابم بهم ریخته ولی واقعا نگران خودم نیستم بیشتر نگران پسرم و بچه های معصوم دیگه ام که ممکنه هر مشکلی واسه شون پیش بیاد