2777
2789

سلام لطفا فقط اگر نمونه ای تو فامیلو اشنا دیدید نظر بدید و بدون اطلاع نگید ❤️❤️❤️

بین دوره تکنسین دارو خونه و دوره دستیار دندون پزشکی کدومش رو برم اموزش ببینم؟ از جفتش خوشم میاد ولی مبخوام مطمعن باشم که کار گیرم میاد و پول توش هست ، 

اول بگید از نظر شخصیتون و از دید جامعه کدوم با کلاس تره و چرا این فکرو میکنید که با کلاس تره؟

دوم اینکه بگید کدومش از لحاظ مالی بیشتر به نفعمه ، اصلا میشه باهاشون کاری کرد یا دوره هاش الکیه؟ 

ممنونتونم برام خیلی مهمه من یه دانشجوی بی پولم خیلی نیاز به پول دارم لطفا نظر بدید 

من دستیار دندون پزشک بودم..خودش یاد داد کمتر از ی هفته یاد گرفتم..در کل خوبه

ولی داروخانه اگ شبانه روزی باشه تعطیلی زباد نداره همش سرپایی شیفت های طولانی مدت و و و 

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای گفتن جواب بده منم میخوام برم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱
من دستیار دندون پزشک بودم..خودش یاد داد کمتر از ی هفته یاد گرفتم..در کل خوبه ولی داروخانه اگ شبانه ...

من خیلی پیام دادم به جاهای مختلف که خودشون یادم بدن ولی هیچ کس محل نداد بهم! من ادمی ام که سریع یاد میگیرم ، رفتارم مودبانه ست و کلا یه حالت با کلاس طور دارم مخصوصا تو دانشگاهو محیط کار ،ولی خبل از توی پیام که اونا نمیفهمن ! به نظرت چکار کنم؟ خودمم علاقم به دندون بیشتره 🥺 درامدش چطوره؟

به نظرم دستیار دندانپزشک بهتره،خیلی جاها که اموزش میدن خودشون بعدش استخدام میکنن با حقوق اداره کار.

خودشون پول میگیرن تا اموزش بدن؟ یا رایگان یاد میدن؟

من خیلی پیام دادم به جاهای مختلف که خودشون یادم بدن ولی هیچ کس محل نداد بهم! من ادمی ام که سریع یاد ...

من تو شهر کوچیک بودم حقوقش کم بود اومدم بیرون..ولی شهرای بزرگ حقوقش خوبه..الان دم عیدی دکتر مطب خودشه میره تعطیلات ولی داروخانه همش بازه 

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
من تو شهر کوچیک بودم حقوقش کم بود اومدم بیرون..ولی شهرای بزرگ حقوقش خوبه..الان دم عیدی دکتر مطب خودش ...

یعنی به نظرت اگه برم بعد از یکی دوسال حقوقش جوری هست که هی زیاد بشه؟ نمیدونم‌مثلا در حد یه کارمند میشه اگه حرفه ای بشم؟