ارزو۴۷۴۷ مدیر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 866 عنوان حال و هوای عید چرا نداریم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 88 پست خانوما چرا دیگ هیچ کس مث قدیما شور شوق امدن عید نداره هممون واسمون بی اهمیت شده؟؟ چراا؟ 1402/12/19 | 15:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 من که امسال عید ندارم وسط عید سالگرد عزیز از دست رفتمه هر سال عید باید خون دل بخورم خدابهت صبربده عزیزم آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
ارزو۴۷۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 866 دید و بازدید هم نمیرین مال ما که خداروشکر بعد از کرونا شوق عید برگشته دوران کرونا بود هیچ کس دل و د ... عزیزم هزینه زندگی مردم سرسام اور شده....تو پول داری ...برادرتم داره ؟ خواهرتم داره؟ همشون دارن؟
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 این پوشاک بچگانه س . لباس خونه ای هلش خیلی خوبه شلوار لی و کاپشن و کلا هم داشت یاسی جون واسه مانتواگه جایی مناسب سراِغ داری آدرس بده آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
ارزو۴۷۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 866 من چون نی نی ندارم 😔😔😔 ای جانم ...عزیز دلم ایشالا خدا هر چندتا بخوای بهت بده🤲 چند سالته مگه؟ اقدام کردی نمیشه؟
عقاید_یک_دلقک عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 3208 اتفاقا شور و شوقش هست انقدر تلقین نکنید. و ازین تاپیکا نزنید انرژی مثبت باشید واقعا نمیفهمم دلیل این تاپیک زدنا اتفاقا هست چرا نیست بازم مثل گذشته . یه خوشی داریم اونم میخوان آزمون بگیرن میام سایت این تاپیک ها رو میبینم پشیمون میشم ک چرا لباس گرفتم.😂
farihaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2719 ای جانم ...عزیز دلم ایشالا خدا هر چندتا بخوای بهت بده🤲 چند سالته مگه؟ اقدام کردی نمیشه؟ نه هنوز آی وی اف نکردم. فقط آمپول زدم باردار شدم اما سقط شد.
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 من چون نی نی ندارم 😔😔😔 عزیزم میدونم درکت میکنم.انشالله خدا ی نی نی سالم بهمون بده آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
farihaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2719 ای جانم ...عزیز دلم ایشالا خدا هر چندتا بخوای بهت بده🤲 چند سالته مگه؟ اقدام کردی نمیشه؟ ممنون عزیزم از دعای شما 🌹🌹🌹
farihaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2719 عزیزم میدونم درکت میکنم.انشالله خدا ی نی نی سالم بهمون بده ممنون گلم.
ارزو۴۷۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 866 نه هنوز آی وی اف نکردم. فقط آمپول زدم باردار شدم اما سقط شد. چند سالته؟
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 ممنون گلم. گلم دکترخصوصی فایده نداره منم شرایط توروداشتم باردارشدم وسقط شدم الان رفتم کلینیک ناباروری مهدیه اگه ازمن میشنوی پولت خرج این دکترانکن من ۶ ساله ماهی چندباردکترمیرفتم آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
farihaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2719 گلم دکترخصوصی فایده نداره منم شرایط توروداشتم باردارشدم وسقط شدم الان رفتم کلینیک ناباروری مهدیه اگه ... دکتر هم قراره آی وی اف کنه. من ابن سینا هم میرم. اونجا الان پرونده ام کامله. ولی دارم پیش یه دکتر دیگه هم میرم اون خصوصی
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 دکتر هم قراره آی وی اف کنه. من ابن سینا هم میرم. اونجا الان پرونده ام کامله. ولی دارم پیش یه دکتر دی ... انشالله که نتیجه میگیری منم دارم میرم مهدیه راستش هزینه هاش مناسبه آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....