2777
2789
عنوان

چای_تازه_دم🫖بیاین ببینم😃😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 47 پست
من درس ندارم ولی یه پسر۴ساله دارم😍که کارامو چند برابرمیکنه😅

من خیلی سرم شلوغه. تا بجنبمم شب شده🤦🏻‍♀️ خیلی دست تنهام. خودممو خودم. 

خدا حفظش کنه.

من هر روز خونه تکونی دارم از دست دخترم ولی پرده و فرش و خیلی جاها مونده ک وقت نمیکنم😕

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک شکلاتی اگه هس منم بیام

و من،😋

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
من خیلی سرم شلوغه. تا بجنبمم شب شده🤦🏻‍♀️ خیلی دست تنهام. خودممو خودم.  خدا حفظش کنه. من هر ...

اره منم خودمو پسرم خانوادم دورن ،همسرمم صبح میره تا۱۰شب،من فرش و پرده رو ابان شستم‌

کجایی که بارون میاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خسته نباشی عزیزم ❤️😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

من از صبح با مادر شوهرم رفتیم مزون خیاطی لباس داده بودم بدوزه پیاده رفتیم اومدیم بارونم میومد کیف کردیم دوتاییمونم  لباسمم خیلی قشنک شده بود گرفتم خیلی ذوقشو دارم 

بعد ناهار خوردم بعد یکم لباسمو پوشیدم جلو اینه قر دادم   (ببن خودمون باشه))😁😁  بعد نکاه کردم الانم دارم شام میپزم