2777
2789
عنوان

چای_تازه_دم🫖بیاین ببینم😃😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 47 پست
فدات❤️❤️ممنون 

خدانکنه🫂

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم نچینم خریدم نکردم ولی باز یادم میاد از بچگیم میگم بزارحداقل پسرم براش خاطره خوب بشه❤️

بخدا دلمون خونه خیلی ناراحتم نمیدونم دردامو ب کی بگم خدا ام چشمشو بسته رو من زندگیمون مشکلاتش حل نمیشه هر راهی میریم بستس ماشینم نداریم لااقل عید جایی بریم دلم برا بچهام میسوزه باید بشینیم تو خونه مث همیشه😔

امام رضا عاشقتم💜
نیشابور

دعا کن تابستون بیام شهرتون گردش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بخدا دلمون خونه خیلی ناراحتم نمیدونم دردامو ب کی بگم خدا ام چشمشو بسته رو من زندگیمون مشکلاتش حل نمی ...

ماهم تازه یه ماشین داغون خریدیم پارسال که بامامانم میرفتم عیدی با تاکسی یا اویزون کسی همه جاهم نرفتیم خب ،خیلی کم رفتیم عیدی،غصه نخور عزیزم ،انشالله زودتر ماشین بخرین،

امسالم ماه رمضونه عیدی رفتنا میفته شب که خب زیاد کسی جایی نمیره،داداشی خواهری کسی ماشین نداره بگیرین یک روز چندجابرین؟

ماهم تازه یه ماشین داغون خریدیم پارسال که بامامانم میرفتم عیدی با تاکسی یا اویزون کسی همه جاهم نرفتی ...

خدا ایشالا ی ماشین خوب بتون بده...نبابا دلت خوشه با داداشام قط رابطم با مامانم فق میرم و ب بابامم فق زنگ میزنم نمیرم خونشون زنش خوشش نمیاد

امام رضا عاشقتم💜
خدا ایشالا ی ماشین خوب بتون بده...نبابا دلت خوشه با داداشام قط رابطم با مامانم فق میرم و ب بابامم فق ...

تن خودت و بچه هات سلامت ایشالله ،کاش بتونی درامدی برای خودت دست و پاکنی منم پیگسرم برای خودم ولی بابچه سخته کسی نیس نگه داره

انشالله عزیزم کجایین مگه؟؟نیشابور تابستون گرمه اردیبهشت خیلی خوبه الانم خوبه

تهرانم و سالهاست مسافرت نرفتم  قبلا با ماشین خودمون میومدیم شب نیشابور میخابیدیم صبحم راه میفتادیم به سمت مشهد..............یادش بخیر  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

انشالله امسال قسمتت عزیزم،با قطارهم خوبه بیاین اتوبوسیا ارزونتره 

با ماشین خودمون دوست دارم.........نیشابور چادر بزنیم شب بخابیم  ای خداااااااااااااا