بنظرتون منکه۲۴سالمه و هنوز دندون عقلم در نیومده عادیه؟
همهی کسایی که بهم بدی کردن رو میسپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه پس چند سالته؟ خداکنه اصلا در نیاد میترسم میگن خیلی درد داره
همهی کسایی که بهم بدی کردن رو میسپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
۲۲ سالمه و حال حاضر ۳ تاش همزمان داره در میاد تا ۳۵ سالگی فرصت داره
خیلی درد میکنه؟
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
اولیش 18در اومد دومیش وسومیش 19 اخریشم الان که بیست سالمه هر چی دیر تر در بیاد به نفعته ...
عه خب خوبه دیگه الکی نگران نباشم
احتمالا نهانه من عکس گرفتم ۴ تا دندون عقلم داخل لثه ام هستن با عمل جراحی درمیان ۲۰ سا ...
چه علائمی داشتی که عکس گرفتی؟
خودش ک نه ولی همه دندونام با هم درد میگیره ۳ هفتهاس درست و حسابی غذا نخوردم
چه بد
برای همین گفتن عکس بگیرم رفتم دندون پزشکی نشون بدم
دیدم چهار تا دندون عقلم داخل لثه ام هستن
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️