2777
2789
عنوان

دخترای قم کسی پایه دوستی هست

686 بازدید | 45 پست

خودم دخترم یه سال اومدم قم تنهام دلم یه اکیپ دخترانه میخاد بریم بیرون یا هرچی پایه باشه کلا واقعا حوصلم سر اومده تو خونه 😔25سالمع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کتابخانه آیت الله مرعشی ثبت نام کن توی ایران یک یک

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

🥲 اینطوری سخت پیدا میکنی..

منم هیچ دوستی برای رفتو امد ندارم

تهرانم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

منظورم اینه تو کلاس و باشگاه دوست پیدا میکنی که اوکی باشی باهاش اینجا که نمیشناسی کسیو

اره ولی بیشترشون از اتباع هستن منم دوست ندارم با اتباع رفیق بشم یه ایرانی مثل خودم باشه راحترم 

🥲 اینطوری سخت پیدا میکنی.. منم هیچ دوستی برای رفتو امد ندارم تهرانم

تهران کلی رفیق دارم ولی اینجا نه کلا همه مردم یکم سردن یا من اینجور فکر میکنم کلا فرهنگها فرق داره باهم 

اره ولی بیشترشون از اتباع هستن منم دوست ندارم با اتباع رفیق بشم یه ایرانی مثل خودم باشه راحترم 

عه کجا میری مگه باشگاهای ما اصلا اتباع نیست البته بالاشهریم طرف سالاریه

باشگاهتو عوض کن یا کلاسای جدید برو

تهران کلی رفیق دارم ولی اینجا نه کلا همه مردم یکم سردن یا من اینجور فکر میکنم کلا فرهنگها فرق داره ب ...

نه عزیزم احتمالا منطقه خوبی نیستی کلاس یا باشگاه طرف بلوار امین سالاریه قدس برو همه چی اوکی میشه مث تهراته اینجا ها

مهاجر اینا نیست زیاد

ولی مثلا پردیسان همه مهاجرند 

یا نیروگاه ترکن بیشتر و پایین شهر کلا فرهنگ متفاوته

کتاب خون نیستم مذهبی هم نیستم مشکلم همینه بیشتر دخترای قم چادری مذهبی هستن 

نه بابا دوستان فامیلای من تک و توک چادری اند سن بالاها

عزیزم احتمالا جایی هستی که مهاجر و طلبه زیاده چون بیشتر توی قم از شهرای مختلف  میان برا درس

خود قمیا خیلی مذهبی نیستن

تهران کلی رفیق دارم ولی اینجا نه کلا همه مردم یکم سردن یا من اینجور فکر میکنم کلا فرهنگها فرق داره ب ...

منم چن روز پیش اومدم قم یه کاری داشتیم 

همین حسو داشتم ...

انگار بقول تو سردن ، مدلشون همینطوریه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نه عزیزم احتمالا منطقه خوبی نیستی کلاس یا باشگاه طرف بلوار امین سالاریه قدس برو همه چی اوکی میشه مث ...

ینی باشگاه سالاریه اتباع ندارع توش؟ من باشگاه کلهری ماهی یه ملیون میدم شوهرم گفت باشگاه خوبیه وسط شهره ولی پر افغان دخترای خوبین ولی آدم با هم وطن خودش راختره تا بقیه ،خیلی بهم میچسبن که رفیق بشم من خودم پور میگیرم ب روی خودم نمیارم ک نمیخام باهاشون حرف بزنم 

عه کجا میری مگه باشگاهای ما اصلا اتباع نیست البته بالاشهریم طرف سالاریه باشگاهتو عوض کن یا کلاسای ج ...

🥲 چرا من فک کردم قم یه جای کوچیکه 

گفتی بالاشهر برگام ریخت