2777
2789
من تازه اولین باره میخام تو خونه ی خودم مرغ بپزم... معمولی بلدم بدرستم ولی ی مدلی هست تو رستوران میخوردم ی دفه هم توی مهمونی خوردم مرغش رب نداشت و توی یه سس تیره بود ک فک کنم پیاز بود با ادویه خیلی دوس داشتم کسی بلده چجوری درست میشههههه؟😕😕😕😕
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
نه ترش نبود فک میکنم پیازا سرخ شده بود و مثلا زردچوبه و دارچین داشت بعدم روغنش مثلا زرد اینا بود خیلی خنگم نه؟
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما فلفل دلمه ای بزن یادت نره خیلی تاثیر داره
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
رای تهیه اکبر جوجه قطعه های مرغ را یک روز قبل از درست کردن این غذا در آبلیمو ترش ، مقدار کمی آب و نمک میخوابانید (اگر زمان کم دارید 4ساعت هم خوب است) بعد در صافی قطعه مرغ ها را قرار میدهید،در تابه ای (گود باشد راحت تر هستید) روغن میریزید تا حسابی داغ شود،و جوجه ها را در داخل آن بچینید. جوجه ها شروع میکنند به آب انداختن که این باعث مغز پخت شدن جوجه میشود. هنگامی که آب جوجه تمام شد جوجه را پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود و جوجه ها را از روغن خارج کنید و روی آن را رب انار بریزید و با استفاده از جعفری تزئین کنید. در مازندران اکبر جوجه را با پلو زعفرانی میل میکنند.پلو را کته آماده میکنند و زعفران دم کرده را هنگامی که آب برنج درحال حباب زدن است به آن می افزایند.همچنین در کنار اکبر جوجه ای که نوش جان میکنند یک کاسه رب انار نیز میگذارند که به عنوان سس تلقی میشود.
میخام مرغو پودر سیر بزنم و نمک بعد پیازو فافل دلمه رو خورد کنم بریزم کف قابلمه تفت بدم دارچین و کمی کاری و کمی زرد چوبه و زعفرون بزنم مرغارو بچینم روش زیرشو کم کنم درشو ببندم نظرتون چیه؟
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
مرغ رو کامل که سرخ شد بدون رب و آب گوشه ی روغنش یه تیکه ذغال که جدا قرمز و داغ کردی میذاری گوشه ی روغن و در ظرف رو میذاری تا دود بپیچه تو غذا
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز