2777
2789
عنوان

خانوما کمکککککک مرغ خوشمزه و خاص کی بلدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغ رو میزارم روی یه لایه پیاز نگینی، یکم هم کره و روغن میزنم میذارم اروم پیازها سرخ شه،بعد ادویه معمولی مرغ یا ادویه عربی میزنم یه تکه کرفس،یه هویج درسته هم میندازم داخلش،خیلی هم کم آب میریزم که با آب خود مرغ پخته شه میتونی یه ق غ رب گوجه بزنی یا نزنی آخر سر هر کرفس و هویج رو جدا میکنم،
همون غریبه م که آشنا شده بود فقط کاربریم ترکید :)
نه فقط ۵ دقیقه آخر غذا میذاری و خاموش میکنی چرا پخش بشه. مثل بچه ی خوب یه گوشه کارشو انجام میده و خاموش میشه خودش
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
تکه های مرغ رو درشت از جوجه ای خورد کن بزار کمی بپزه بعد از پخت سرخشون کن. یه دونه پیاز ریز خورد کن یک قاشق سس مایونز بزن و مقدار زیادی زعفران حل شده در اب, بعد این سس رو بریز رو مرغ سرخ شده هات نیم ساعت بزار بپزه تا مایع سس غلیظ بشه در اخر زغال رو داغ کن بزار رو مرغت یک قطره اب بریز روش دود کنه سریع درشو بزار فووق العاده میشه