2777
2789

دیروز یکی بااینکه میدونست اسم بچه رو انتخاب کردیم دوباره پرسید اسم انتخاب نکردین؟...منم گفتم من هراسمی میگم محمد میگه نه خوب نیس فقط همون اسم اولی که انتخاب کردیم دیگه...

اونم گفت مگه ثبت احوال میذارن همچین اسمی بذارین؟گفتم اره بابا اسمه دیگه

بعد گفت اسمی که معنیه اینم بده قشنگه گفتم اره اینجوریم قشنگه....

گفتم اسم خیلی سلیقه ایه میدونی الان من هراسمی بذارم یکی خوشش میاد یکی نه واینکه این اسمه چون زیاد نشنیدیم پیش همه یه جور عجیبه ...

درکل حس میکنم اعتماد به نفسمو از دست دادم حس میکنم خوب جواب ندادم...نظر شما چیه؟

نپرسید چه اسمیه که اصن تو سلیقه نی نی سایت نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بخاطر آرامش خودت و بچت، اسمی رو انتخاب کن که عرف و جامعه بپذیره... 💛

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

اگه تو سلیقه اکثریت اینجا نیس یه تجدید نظری بکن.نی نی سایت یه جامعه کوچیکه.اسم هن باید جوری نباشه که اکثریت نپسندن.شما که ادم بزرگی الان ناراحت شدی چه برسه یه بچه مدام بخواد دفاع کنه از اسمش

عزیزم بخاطر آرامش خودت و بچت، اسمی رو انتخاب کن که عرف و جامعه بپذیره... 💛

والا اسم خارج از عرفی نیست...نه معنی بدی داره نه تلفظ سختی ولی من نمیفهممم چرا خیلیا میگن زشته قشنگ نیس

عزیزم حالا من اسم مدنظر شمارو نمیدونم و کلی میگم منظورم شما نیستی

ولی واقعا بعضی اسمها انقد عجیبن یا ناشناخته. ک وقتی کسی اسم میپرسه چنبار باید تکرار کنیم تا بفهمه

هر اسم جدیدی باکلاس نیس، شاید اولش جذاب باشه

اما ب مرور اعصاب خردکن میشه

واقعا اسم مهمه اولین چیزیه ک فرد جدید راجبش ازت میپرسه

اگه تو سلیقه اکثریت اینجا نیس یه تجدید نظری بکن.نی نی سایت یه جامعه کوچیکه.اسم هن باید جوری نباشه که ...

والا بلا من نمیفهمم مردم نبات و دیدار و اینا پیششون مسخره نیس ولی اسمی که من میگم پیششون مسخرس ...الان اگه من بلاگر بودم یا یه سریال تلویزیون بسازه که اسم شخصی اصلیش این باشه همه میگن قشنگه ولی چون الان من میخوام بذارم و قبلا نشنیدن میگن زشته