2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

366 بازدید | 18 پست

تازه اومدن اینجا خونه رو از همسایه  قبلیمون خریدن همین چند روز پیش تراس رو شستم  صبح پاشدم مییبینم کلی پوست تخمه ریختن تو تراس دور روز پیش هم انگار داشت از بالا تشت اب خالی میکرد همرو ریخت تو تراس ما جدای از اینکه مبلاشونو ببیس چاری دارن میکشن و  یه خواب راحت نداریم دیگ واقعا نمیتونن تحمل کنم جالب اینجاست ک  به حساب خودشون تحصیل کرده  هم هستن دریغ از ذره ای فرهنگ چیکار کنم دفعه بعد دیدمشون بگم بهشون؟؟

کاربری دست دو نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ آداب آپارتمان نشینی رو بگو براشون

وهمینجوری برای ما توضیح دادی برا خانم خانه شون هم توضیح بده...درست نشد همسرت با همسرش حرف بزنه ودر آخر نشد به مدیر ساختمان بگو

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

برو در خونشون و باملایمت بگو ...بگو انشاالله خیر خونه و زندگیتون را ببینید ولی ی خواهشی دارم یه کم مراعات کنید ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مشکل منم با همسایه بالایی همین آب ریختن لبه تراس هست چندین بار بهش گقتم اینجوری آب میاد تو بالکن من ...

دقیقاااا انگار آب کثیف هم بوددن 

حالا خداروشکر بند رختم روش لباس نبود 

کاربری دست دو نفر

بهتره با زبان نرم بهشون بگی تا رعایت کنن، همه اینها راه حل ساده ای داره بهتره روابطتون پیچیده نشه، ما یک همسایه لجبازی داریم با همه دعوا داره ولی با خوشرویی بهش گفتیم صدای حرف زدنتون و اهنگ بلنده، کلی هم اول خوش و بش کردیم کاری بود در خدمتیم توروخدا تعارف نکنید، ازون روز از دیوار صدا میاد از اینا نمیاد

عزیزم اگر حوصله دارید ی چیزی ببرید واسش  یه تیکه کیکی چیزی و بگید عزیزم خیلی خوش اومدی راسی یه تذکر کوچولو تراس اینجارو خ بد ساختن شما ک فک کنم روفرشی تکوندین تمام پوسته تخمه ها ریخت داخل تراس ما 

یا اب. میریزید میریزه رو لباسی من رو بند 😅

بعد بگو هر وقت میخواید تراس با اب بشورید قبلش بگید من لباس رو بند نندازم 

اینجوری خجالت زدش میکنی و باهات لج نمیکنه