2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

203 بازدید | 12 پست

من یکساله و خورده ای خونه پدرمم شکایت کردم تو زندگیم مشکل زیاد داشتم خیلی کمبود کشید خانواده شوهرم اصلا سراغی ازم نگرفتن شوهرم همش ابراز پشیمانی می‌کنه واقعا تغییرم کرده ولی من یاد رفتار های خانوادش میچفتم وحسای بدی که بهم دادن نمیتونم ببخشمشون وفکر اینکه اگه دوباره با همسرم زندگی کنم اونارو میبینم ناراحت میشم اینم بگم به شدت حسود وادمایی هستمدهمیشه از دیگران تعریف میکنن به نظرتون چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@شکستروزگار سلام سحر جونم من یه مدت ممیتونم بیام سایت به هانیه گفتم نمیدونم بهت گفت یان. الان اومدم ذچدیدم تعلیق شده.  گفتم نگرانم. نباشی عزیز دلم

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

با خانواده اش چکار داری مهم اینکه شوهرت باهات خوب باشه   اجازه دخالت توی زندگیت ب خانواده اش نده    و اگه میدونی باز مشکلی پیش نمیاد و اونم رفتارش خوب شده صلاح دونستی برگرد البته اگه بزرگتری باهاش باشه موقع برگردندت بهتره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با خانواده اش چکار داری مهم اینکه شوهرت باهات خوب باشه   اجازه دخالت توی زندگیت ب خانواده اش ند ...

کلا خانوادش حسودن وهمیشه از دیگران تعریف میکنن نمیدونم واقعا چیکارکنم 

کلا خانوادش حسودن وهمیشه از دیگران تعریف میکنن نمیدونم واقعا چیکارکنم 

بیشتر خانواده شوهر همینطورن  واسه منم تا حدودی همینطورن ولی من ب ی ورم هم نیست بزار تعریف کنن تا کف زمین پخش بشن تو فقط بچسپ ب زندگیت اگه زندگیت رو دوست داری ب حرف آدمهای حسود گوش نده گوش هم دادی ی گوشت در باشه گوش دیگه ات دروازه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40