من یکساله و خورده ای خونه پدرمم شکایت کردم تو زندگیم مشکل زیاد داشتم خیلی کمبود کشید خانواده شوهرم اصلا سراغی ازم نگرفتن شوهرم همش ابراز پشیمانی میکنه واقعا تغییرم کرده ولی من یاد رفتار های خانوادش میچفتم وحسای بدی که بهم دادن نمیتونم ببخشمشون وفکر اینکه اگه دوباره با همسرم زندگی کنم اونارو میبینم ناراحت میشم اینم بگم به شدت حسود وادمایی هستمدهمیشه از دیگران تعریف میکنن به نظرتون چیکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با خانواده اش چکار داری مهم اینکه شوهرت باهات خوب باشه اجازه دخالت توی زندگیت ب خانواده اش نده و اگه میدونی باز مشکلی پیش نمیاد و اونم رفتارش خوب شده صلاح دونستی برگرد البته اگه بزرگتری باهاش باشه موقع برگردندت بهتره
بیشتر خانواده شوهر همینطورن واسه منم تا حدودی همینطورن ولی من ب ی ورم هم نیست بزار تعریف کنن تا کف زمین پخش بشن تو فقط بچسپ ب زندگیت اگه زندگیت رو دوست داری ب حرف آدمهای حسود گوش نده گوش هم دادی ی گوشت در باشه گوش دیگه ات دروازه