2777
2789

من سالهاست مانتویی ام و شیک پوش و الان چند وقته یه اتفاقایی برام میفته که با تموم جون و دل دلم میخواد حجاب داشته باشم حالا چادر نه ولی دوس ندارم موهام پیدا باشه حتی وقتی تنها میرم بیرون حجاب دارم ولی جلو جاری و خانواده شوهرم خجالت میکشم، اونا خیلی باز و راحتن… منم اونجوری بودم تا چند وقت پیش ولی دیگه دوس ندارم باشم . چیکار کنم؟ میدونید ازینکه تعجب کنن و تیکه بندازن میترسم خیلی بی سر و زبونم اخه من :(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایت چیزی گفتن بگو دلم تنوع می‌خواسته 

اخه بی حجاب معمولی ام نبودم … کلا موهام جلو همه باز بوده تا حالا 😞خیلی پشیمونم … برا همین حس میکنم یهو حجاب کنم خودمو میندازم سر زبونا 

زیبا بپوش و محجبه خودشون خوششون میاد از این هد های زیبا نگین دار و ب شکل قلب زیر روسری یا سال بزار و بعد سال و روسری ،رنگای زیبا ست کن و از همه مهمتر خودت اعتماد ب نفس داشته باش و زیبا ببین تأثیر میزاره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من خودم بی حجابم

اما چ ربطی به بقیه داره عزیزم؟پوشش خودته دیگه

هرجور دوست داری بپوش...به کسی هم ربطی نداره

کسی هم چیزی گفت یه کلام بگو فکر میکنم پوشش آدم به خودش مربوط باشه فقط

اخه بی حجاب معمولی ام نبودم … کلا موهام جلو همه باز بوده تا حالا 😞خیلی پشیمونم … برا همین حس میکنم ...

اشکال نداره با مانتو عبایی شروع کن هم بلنده هم گشاد هم شیکه هم ترنده میتونی بگی چون ترنده میپوشم 

موهاتم دیگ از این ب بعد جمع کن لازم نیست روسریتو مثلا لبنانی اینا ببندی خیلی معمولی شال و روسری سرت کن موهاتم خیلی معمولی بده تو