2777
2789

تقریبا چنو ماهه درگیر امتحانای دانشگام و دارم سخت درس میخونم و جایی نمیرم و حتی یه سری مشکلات با دوستام توی دانشگاه پیدا کردم تقریبا اگر هم بخوام برن بیرون کسیو ندارم باهاش برم دوتا دختر عمه دارم که با هم خواهرن دومیه که کوچیکتره همسن منه میدونه من تو چه وضعیم هرموقع میشینم پیشش همش پز دانشگاه مزخرفش میده حالا خوبه رشته خاصی هم نیست و مدام میگه با دوستم رفتم فلان جا فلان کارو کردیم بعد خواهرشم میبینه داره سر لج من این حرفارو میزنه دنباله حرفشو میگیره و حرص منو بیشتر در میاره خیلی عقده این من باید چیکار کنم حالمونو بگیرم خیلی هارن نمیدونم چه پدر کشتگی با من دارن😐😑وای ینی هرچی از بدجنسی این دوتا خواهر بگم کمه خیلی با هم هماهنگن که منو بسوزونن من خیلی بدبختم واقعا هرموقع میریم خونه فامیل از دست این دوتا گریم میگیره

شاید اونا نرمال تعریف میکنن شما چون مشکل برات پیش اومده تیکه میدونی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اصن انگار وجود ندارن کلا وقتی تعریف میکنن خودتو بزن به خنگی انگار حواست نیست یا داری زوری گوش میدی و برات جذاب نیست 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

منم دختر عمه هام خیلی عقده این ،فقط بچگی با هم خوب بودیم بزرگ شدیم اصلا باهاشون حال نمیکنم ،

من از همون موقع ک دیدم کلاس میذارن و عقده ای بازی درمیارن رابطمو کم کردم ،تو جمعا حتی شده کنار هم بشینیم اما حرف نمیزنیم اصلا ،قهرم نیستیما اما حرف مشترکم نداریم ،فقط سلام و احوال پرسی بعدم خدافظی همین 

کم کم رابطتو کم کن باهاشون 

شاید اونا نرمال تعریف میکنن شما چون مشکل برات پیش اومده تیکه میدونی

کل فامیل اینا و پدر مادرشون میشناسن که چه ادمای عقده این منتها باباشون سرمایه داره طلاس و با پول کل فامیلو خریده اینا هم هاری میکنن 

منم دختر عمه هام خیلی عقده این ،فقط بچگی با هم خوب بودیم بزرگ شدیم اصلا باهاشون حال نمیکنم ، من از ...

من اصلا رابطه ای با اینا ندارن همون رفتو امد فامیل رو به من زهر کردن بی شخصیت و بی ادبی و انگار از دماغ فیل افتادن و خیلی هم موقعیت شناسن نمیشناسیشون چه اعجوبه هایین😑

چرا ولی من تحقیق دارم و کلا منزوی هم شدم 

اونا چی میخونن؟

توام محل نده بهشون اصلا 

من کلا حرف نمیزنم 

ذاتا بهتر که با دوستای دانشگاه بهم زدی 

گور بابای دوست

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
من اصلا رابطه ای با اینا ندارن همون رفتو امد فامیل رو به من زهر کردن بی شخصیت و بی ادبی و انگار از د ...

چرا عزیزم من تا دلت بخواد با ادمای سلیطه رو برو شدم تنها راهش فقط بی توجهیه 

تو جمعای اینطوری باید فقط سکوت کنی