2777
2789
عنوان

دختر عمه های پررو باید چجوری حالشونو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 21 پست
اونا چی میخونن؟ توام محل نده بهشون اصلا  من کلا حرف نمیزنم  ذاتا بهتر که با دوستای دانش ...

هیچی با پول باباشون عشقو حال میکنن پز میدن کوچیکه حسابداری میخونه اونم دانشگاه آزاد!

هیچی با پول باباشون عشقو حال میکنن پز میدن کوچیکه حسابداری میخونه اونم دانشگاه آزاد!

اوه حسابداری دانشگاه آزاد بدون کنکوره فکر کنم 

باباشون پولداره؟

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم من تا دلت بخواد با ادمای سلیطه رو برو شدم تنها راهش فقط بی توجهیه  تو جمعای اینطوری ...

کاش میشد تحمل کرد از بچگی با این عقده ای ها سروکله زدم تا الان تاحالا ازشون یه چیز مثبت توی رفتار ندیدم همش عقده ای بازی و عن بازی در اوردن

ادمای سمی همیشه اطراف ما هستن ولی اینکه ما چطور رفتار میکنیم میتونه خیلی چیزارو تغییر بده من ارشد روانشناسی دارم تازگی ی چنل تلگرام زدم تا شاید بتونم به دیگران با اطلاعاتم کمک کنم اگه دوست داشتی اونجا جوین شو حتما ی پادکست درمورد آدمای سمی به خاطر شما میذارم😆❤️

mantegh_2024@

کاش میشد تحمل کرد از بچگی با این عقده ای ها سروکله زدم تا الان تاحالا ازشون یه چیز مثبت توی رفتار ند ...

تو میتونی گلم ،از الان تا اخر زندگیتم کلی از اینجور ادما هستن تو محل کار تو خانواده شوهر حتی تو همسایه از الان یاد بگیر با چنین ادمایی باید چیکار کنی تا ارامش داشته باشی

تو میتونی گلم ،از الان تا اخر زندگیتم کلی از اینجور ادما هستن تو محل کار تو خانواده شوهر حتی تو همسا ...

راهکارهای بلد نیستم باید مثه خودشون اینقد از اینو اون ضربه بخورم تا هار بشم و بتونم از پسشون بر بیام🤦🏻‍♀️