2777
2789
عنوان

میشه بهم حرفای قشنگ بزنید؟

105 بازدید | 11 پست

همیشه خودمو کم و ناکافی میبینم 

اما امشب دیگه خیلی زیادی دارم با خودم نامهربون میشم 

دلم گریه میخوادا ولی نمیتونم 

چیکار کنم؟ 

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ؟

همیشه از بچگی سعی کردم بهترین باشم تو هرچیزی 

سه سال دبیرستان افسردگی گرفتم و از کسایی که خیلی ازشون جلو بودم عقب افتادم، نتونستم مثل اونا کنکورو خوب بدم 

الان مترجمی میخونم، انگلیسی رو‌ به سطح بالایی رسوندم و آلمانی رو شروع کردم، هر روز کلی درس میخونم و معدلم و نمره هام خوبن 

اما هنوز گیر کردم تو اون سه سال دبیرستان، هروقت دوستامو میبینم خجالت میکشم، هنوزم از خودم بدم میاد 

حس می‌کنم توی هیچ چیزی خوب نیستم 

نه آدم خوبیم، نه فرزند خوبی و نه دوست خوبی 

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

عزیزم

اینو بدون هیچ آدمی کامل نیست و این یه واقعیته...تنها بی نقص خلقت خداست

من حستو خوب میفهمم اما اینو بدون که این کالبد تو و این روح تو از ابتدا تا الان کنارت بوده و همراهت بوده...چه خوب چ بد...چه ازش راضی هستی چ نیستی...پس نباید باهاش نامهربونی کنی

هرلحظه امکان تغییر وجود داره و هیچوقت دیر نیست...اگر فکر میکنی اگر کاری رو انجام بدی حس بهتری به خودت خواهی داشت انجامش بده 

اما بدون تو با هرنقصی ک فکر میکنی داری هیچ کم و کاستی نسبت به بقیه نداری

همیشه از بچگی سعی کردم بهترین باشم تو هرچیزی  سه سال دبیرستان افسردگی گرفتم و از کسایی که خیلی ...

نزن این حرفو...هرکسی یه رسالتی داره...شاید رسالت تو این نباشه که بخوای با درس به جایی برسی

به دنبال رسالتت بگرد جانم

ببخشید که توی تاپیک هات فضولی کردم اما خواستم بگم تو هنوز خیلی چیزا داری که تک تکشون آرزوی خیلی هاست.. 

جوونی، سلامتی.. 

وقتی حس کردی قلبت تیر نی کشه به خانواده ات نگفتی تا اونا رو نگران نکنی، این یعنی آدم هایی رو دور و برت داری، که از ته قلبشون دوستت دارن

اینکه توی این سن اینقدر موفقی و زبان های مختلف کار می کنی و رشته مترجمی میخونی، یعنی تو آینده خوب و درخشانی داری.. 

اینکه به فکر گرفتن گواهینامه بودی، یعنی دنبال رشد و پیشرفتی 

اینکه قبل از اینکه اشتباهی عاشق بشی، دست طرف برات رو میشه و می فهمی چه جور آدمیه، یعنی خدا حواسش بهت هست... 

در کل زندگی پر از بالا و پایینه.. 

با پایین هاش، غصه نخور و فک نکن دنیا به آخر رسیده

با بالاهاش هم مغرور نشو که توی یه شب به باد میره... 

تو تنها کس خودت هستی عزیزترین کس خودت هستی

تو مادر خودت و بچه خودت هستی

مادر برا اینکه بچه شو دوس داشته باشه شرط نمیذاره که اگر کامل و کافی باشی دوستت دارم

مادر بچه شو زشت و زیبا خوب و بد سالم و مریض درسخون و تنبل خوش اخلاق و بداخلاق هر طور که باشه دوست داره

خودت رو مث یه مادر که بچه شو دوس داره دوس داشته باش

سعی نکن دایم فرزند خوب یا دوست خوبی باشی

یک نفر هست که تحت هر شرایطی باید بهت عشق بده و اون خودت هستی

هر چه از دوست رسد نیکوست...

خودت رو ببخش یک بار برا همیشه که دبیرستان درس نخوندی چون حالت خوب نبوده و افسردگی داشتی

تو هم آدمی محدودی سعیت رو کردی اما همه چیز طبق آرزوهای ما پیش نمیره گاهی نمیشه باید بگذری از خودت

خودتو ببخشی و به خودت حق بدی

به خودت انقد سختگیری نکن گناه داری

هر چه از دوست رسد نیکوست...
همیشه از بچگی سعی کردم بهترین باشم تو هرچیزی  سه سال دبیرستان افسردگی گرفتم و از کسایی که خیلی ...

چون همیشه خواستی بهترین باشی اینجوری شدی از بس به خودت فشار آوردی ازبس خواستی بهترین باشی الان افسرده‌ای 

حالا فقط برای خودت و دل خودت زندگی کن به گذشته فکر نکن الان هم عقب نیستی خیلیا ه بهتری رتبه مهم نیست سلامتی خیلی مهمتره پس برای سلامتی تم که شده دست از حساسیت‌ها ت بردار و تصمیم بگیر دوباره شروع کنی شاد باش دنیا ارزش این همه غصه رو نداره قوی باش تو بهترینی