2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان قلبم داره میادتوگلوم،عصبی شدم دلم نمیخاد ریختش ببینم.الهی درجابمیره.این عذاب تموم بشه.آبرو واسم ...

چی بگم خیلی سخته 

نمیتونی طلاق بگیری 

یروز بشین باهاش جدی حرف 

ی برخوردی چیزی 

چی بگم خیلی سخته  نمیتونی طلاق بگیری  یروز بشین باهاش جدی حرف  ی برخوردی چیزی  ...

زیر بار نمیره بعدش همش میگه من مرد هستم کاری بکنم طوری نیست .چرا میتونم طلاق بگیرم ولی دوتابچه دارم الان یکیشون ۶ماهشه

زیر بار نمیره بعدش همش میگه من مرد هستم کاری بکنم طوری نیست .چرا میتونم طلاق بگیرم ولی دوتابچه دارم ...

بگو کارارو وقتی میکردی ک زنو بچه نداشتی 

بگو خجالت نمیکشی میگی طوری نیست 

یا باید بخاطر بچه هات بسوزیو بسازی اهمیت سگم ب شوهرت ندی 

یاهم طلاق بگیری خودتو از این عذاب خلاص کنی

بگو کارارو وقتی میکردی ک زنو بچه نداشتی  بگو خجالت نمیکشی میگی طوری نیست  یا باید بخاطر ...

اتفاقا همین حرفا بهش زدم عوضی میگه من کاری نکردم با کسی نبودم ...یعنی خیلی آدم زبون نفهمیه. موندم چیکارکنم.انگار روزمرگی شده براش که هرز بپره بازن های هرزه