من کل هشت ما شکمم صاف صاف بود یهو ماه نه خارش شدید داشتم منم چراغ خاموش میخاروندم اصلا ب شکمم هم دقت نمیکردم ی روز رفتم جلو آینه وحشت کردم انگار شکمم پاره شده بود بعد زایمان ک شکم خالی میشه اصلا ی افتضاحی یادمه گریه میکردم افسردگی بعد زایمان گرفتم الان بعد ۶ سال دوسشون دارم دیگه ناراحتم نمیکنن یجورایی یادگاری دخترمه😁 ب این دید بهش نگاه کن اصلا ناراحت نشو واسه اکثرا هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خیلی فیلمی 😂 رد پای انسان آخه ؟!! ببین نمیخوام ضد زن بازی در بیارما خدایی اینا طبیعت زن ...
بله واقعا خییلی ضدحالن
فک کن بااون ترکا بیای ست ببخشیدا.....شو.رت و سو.تین بپوشی برا شوهرت😑 خب طبیعتا اونجا میفهمی که چقددددددد زشتن و درسته داره جا میوفته که باید به بدنمون احترام بذاریم اما حقیقت همینه که زشته
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰