2777
2789

من کل هشت ما شکمم صاف صاف بود یهو ماه نه خارش شدید داشتم منم چراغ خاموش میخاروندم اصلا ب شکمم هم دقت نمیکردم ی روز رفتم جلو آینه وحشت کردم انگار شکمم پاره شده بود بعد زایمان ک شکم خالی میشه اصلا ی افتضاحی یادمه گریه میکردم افسردگی بعد زایمان گرفتم الان بعد ۶ سال دوسشون دارم دیگه ناراحتم نمیکنن یجورایی یادگاری دخترمه😁 ب این دید بهش نگاه کن اصلا ناراحت نشو واسه اکثرا هست

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  
میشه بپرسم کرمت چی بود؟

نمیدونم عزیزم گرون بود امریکایی بود از انلاین شاپ ۶ تا سفارش داده بودم حجم ۲۰۰ فک کنم 

من سال ۱۴۰۱ باردار بودم

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 😭

نشون مادر شدنته

نشون اینه که تو یه فرشته داشتی تو شکمت و دنیا اوردیش به چشم بد نگاش نکن بعدم هزار تا راه هس براش بعد زایمان بری درستش کنی

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
اره منم وسطای ۸ ماهگی بودم متوجه شدم دوسه تا ترک اینطرف شکمم زدم دوسه تا اونور  بعد مادرشوهر ع ...

وای خیلی فیلمی 😂

رد پای انسان  آخه ؟!!

ببین نمیخوام ضد زن بازی در بیارما خدایی اینا طبیعت زنن و باید جا بیوفتن بعنوان یه مسئله طبیعی

ولی بیاید قبول کنیم که واقعا قشنگ نیستن اصلا

همیشه حسرت اون مامانایی رو میخوردم که هییییچ اثری از مامان بودن تو هیکل و پوستشون نمیبینی 😔

من کل هشت ما شکمم صاف صاف بود یهو ماه نه خارش شدید داشتم منم چراغ خاموش میخاروندم اصلا ب شکمم هم دقت ...

اره مث پلاستیک سوخته شده میشه 😔

هنوز به اون درک نرسیدم امشب نشستم کلی گریه کردم

وای خیلی فیلمی 😂 رد پای انسان  آخه ؟!! ببین نمیخوام ضد زن بازی در بیارما خدایی اینا طبیعت زن ...

بله واقعا خییلی ضدحالن 

فک کن بااون ترکا بیای ست ببخشیدا.....شو.رت و سو.تین بپوشی برا شوهرت😑 خب طبیعتا اونجا میفهمی که چقددددددد زشتن  و درسته داره جا میوفته که باید به بدنمون احترام بذاریم اما حقیقت همینه که زشته

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
بله واقعا خییلی ضدحالن  فک کن بااون ترکا بیای ست ببخشیدا.....شو.رت و سو.تین بپوشی برا شوهرت😑 ...

دیگه نه ساحل و استخر مزه میده نه دلبری برا شوهر

نمیدونم بچمو ببینم چی تغییر کنه توم

نمیدونم افسردگی بعد زایمان بگیرم یا برام مهم نباشه

فقط میدونم امشب خیلی خیلی بهم ریختم و تو تنهایی جلو آینه اشک ریختم