2777
2789
عنوان

میخوامم خودکشی کنم

553 بازدید | 40 پست

زندگیم به مشکل خورده داریم جدا میشیم خیلی دوسش دارم ولی دیگه راه برگشتی نیس 

میخوام خواب آور  بدم به خانواوم ماشینو بردارم برم تو دره ای چیزی که آبروی خانوادم نره و خودمم راحت بشم 

حالم خیلی بده برام دعا بخونین خودکشی اون دنیا هم مبگن تاوان داره

تو این دنیا که یه روز خوش مدیدم اونم از اون دنیام

خیلی دوسش دارم خیلی 😭😭😭😭

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منمممممم الان تو این حسم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

خدافظ بی عقل

الان همه زندگیا گلو بلبلع اخه خولی مگ عقل نداری🫤

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

خوب جداشین ؟ این همه آدم شدن ؟ 

مگه قرار همه خودشون بکشن ....بجای اینکه تایپک بزاری، پاشو وضو بگیر دو رکعت نماز بخون، از خدا کمک بخواه بگو ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ....گله و شکایت م نکن ....خودت بسپار دست خود خدا....

چرا این حرف میزنی شاید معجزه شه شاید آخرین لحظه کارت درست شه با خودکشی هیچی درست نمیشه خاهش میکنم عاقلانه فکر کن به خانوادت به آبروشون این کار پایان راه نیست عزیزم هم اون دنیارو واسه خودت خراب میکنی هم این دنیارو واسه خانوادت