2777
2789

ما دوتا خواهریم ،من خواهر کوچیک تر هستم و خواهر بزرگم یه شهر دیگه زندگی میکنه ،وضع مالی خواهرم خیلیییی بده دوتا بچه داره یه پسر 12ساله و یه دختر 6ساله،تا الانم بیشتر لباس و خرج و مخارج بابام داده ،ولی بابام مریض شده و همه ی پس اندازش خرج مریضی خودش شد،شوهرش بی قید و بیخیال هست نسبت به بچه و زندگیش ،الهی بمیرم بچه هاش یه هفته نون و رب میخورن منو تازه امروز فهمیدم ،خواهرمم اینقدر طبعش بالا هست اصلا به کسی نمیگه 

لبخند بزن دنیا برای رنج من و تو تغییر نخواهد کرد 

ای بابا

واقعیت این است:زندگی عادلانه است اما بر اساس یک سری قوانین عمل میکند....اینکه شما تلاش میکنید،سخت کار میکنید...اما به جایی نمیرسید،،،بخاطر نا عادلانه بودن زندگی نیس...بلکه شما ،،،به اساس قوانین زندگی بازی نکردید...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم دخترش بهم گفت ،زنک زدم احوال خواهرمو بگیرم دخترش جواب داد گفت خاله دوستام بهم میگن تو گدایی که هروز نون و رب میاری مدرسه ،وااایی دنیا رو سرم خراب شد الهی من بمیرم خداااا که نمیتونم کمکتون کنم ،من چه کاری جز غصه خوردن دارم ،یعنی خدا اینارو میبینه؟یعنی خدا دلش به رحم نمیاد برای این طفل معصوم ؟😭😭😭😭

این روزا کل اعضای خانواده سر کارن باز کم میارن

خدا بهشون کمک کنه

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

خواهرت باید خودش ی حرکتی بزنه 

حداقل جدا شه نفقه بچه هارو بگیره خودش هم بره سرکار 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
اینم دخترش بهم گفت ،زنک زدم احوال خواهرمو بگیرم دخترش جواب داد گفت خاله دوستام بهم میگن تو گدایی که ...

به خدا چه ربطی داره گلم؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
بچه ها بزرگن خواهرت ميتونه خودش بره سر كار  از. شوهرش هم جدا بشه

ب. چرخ معمولی تو خونه اگر کسی بخواد براش لباس میدوزه ولی چون چرخش معمولیه کسی نمیاد پیشش

خواهرت باید خودش ی حرکتی بزنه  حداقل جدا شه نفقه بچه هارو بگیره خودش هم بره سرکار

شوهرش نمیذاره کار کنه هر جا میره یه چیزی بهش میچسبوونه