2777
2789

کتاب کتاب کتاب 

نماز نماز نماز

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما یه مهارت پولساز یاد بگیر 

نیازی نیست با دیگران بحث کنی ، ساده از کنارشون بگذر

از اهدافت به هیچ کسی چیزی نگو و در‌ سکوت به راهت ادامه بده

دنبال اثبات خودت به هیچ کسی نباش 

و در متاهلی : هیچ زمانی ، به خاطر حرف یا رفتار هیچ کسی با همسرت بحث نکن !

بهترین و موثرترین راه فاصله گرفتن از فضای مجازی  من پنج ماهه اینستاگرام رو حذف کردم  یعن ...

وواقعااا... منم ی مدت معتاد اینستا شده بودم، کلا ت فاز افسردگی بودم هر روزم حالم بدتر می شد فقط

خداروشکر الان تقریبا یه ساله که پاکش کردم، حالم خیلی بهتره... هیچیم از دست ندادم والا، اون موقع فک می کردم تنها سرگرمی که میتونم داشته باشم همین برنامه‌ست با آدمای مجازی داخلش

از روز اول زندگی متاهلی خانواده شوهر رو آدم حساب نکنین چون شاخ میشن واستون مخصوصا پدر شوهر مادر شوهر امروز پدر شوهر پیرسگم با اینکه داییمم هست کلی فحش بهم داد که براچی نیومدی با زنم فرش بشوری با اینکه جاریم باهاشون تو یه ساختمون زندگی میکنه از اون توقع ندارن از من توقع دارن از بس براشون خر حمالی گردم عادت کردن ولی از جاریم میترسن از صبح دارم گریه میکنم نفرینش میکنم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
وواقعااا... منم ی مدت معتاد اینستا شده بودم، کلا ت فاز افسردگی بودم هر روزم حالم بدتر می شد فقط خدا ...

وای اره.من دیگه فهمیدم که یه مشت بلاگرمیان نون دونی درست میکنن برای یه سری محصولات کاسبها  

........