2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

میخواستم بدونم برای قبولی حاجت چیکار کنم ؟ اگر دعا و ذکری بلدین که زودتر تاثیر گذار هست ممنون میشم بهم بگین.

ان‌شاءالله خدا عاقبت بخیرتون کنه خواهرای گل♥️😘

راستی اگه میشه با قلب پاکتون برا قبولی تو کنکورم صلوات بفرستین

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر نادعلی که به هرکس گفتم حاجت گرفته امایکسری شرایط داره من صلوات فرستادم توهم برا قبولی بالینی ...

میشه لطفا بگی شرایطش چجوریه

حتمااا دعا میکنم از ته دلت خوشحال بشی و موفق♥️

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱
میشه لطفا بگی شرایطش چجوریه حتمااا دعا میکنم از ته دلت خوشحال بشی و موفق♥️

مرسی عزیزدلم😘😘

یکسری شرایط که باید رعایت کنی:

اول اینکه بایدبا یقین واعتقاد کامل این دعاروبخونی (یعنی مطمئن باشی اثرگذار) 

دوم اینکه بدونی ازمصلحتت خارج نمیشه این دعا؛مثلا گاهی ما کامل حاجت گرفتیم وگاهی هم یه نشونه وگاهی هم انگار برا اینکه دلمون شکسته نشه  فقط یه قدم ریز تو اون حاجتمون برداشته شده که اونم باز خوب بوده 

90%مواقع اینجوری بوده

و گاهی هم صلاح نبوده و نشده که اگه هم نشده بازم دلیل بر بی اثربودن این دعا نیست این دعا ووقتی میخونی  ودست به دامن میشی کارخودشو شروع میکنه

ببرای خوندنش چیزی که من متوجه شدم وقتی انجام بدم اون موارد برآورده شدن کامل و یه قدم ریزه است 

اینکه که با گریه بخونییی

یعنی قشنگ وقتایی که با گریه میخوندم التماس خداو امام علی میکردم قشنگ می‌گرفت دعاهه اما وقتهایی که عادی میخوندم اتفاق خاصی نمی افتاد

دیگه جونم بگم این دعا برای هرمشکل تعداددفعاتش فرق داره، باید ببینی برای میخوای، تعداد دفعه توصیه شده روبخونی

موردبعدی اینه که کامل پشت هم بخونیش واسم یاعلی که رسید 110بار بی وقفه تکرارکنی

مورداخرم اینکه مارو ازدعای خیرت محروم نکنی 

إن شاءالله بعدی که میگی حاجت گرفتم تو باشی😘😘