2777
2789
عنوان

حالم بدههههههه باشوهرم دعوام شد

396 بازدید | 28 پست

امروز باشوهرم دعوام شد صبح تاالان گریه کردم الانم دارم بااشک مینویسم بچه ها دوس دارم بمیرم دیگه خسته شدم بخدا نمیخوام این زندگی کوفتی رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی خسیسه من سالی یک بار خرید میکنم لوازم آرایشی و لباس فقط عید ب عید اونم باهزاااار دعوا و بدبختی میگه پول ندارم یک ماهه دعوا داریم امروز رفتم قرآن رو آوردم زدم روش گفتم هیییچی نمیخرم ن لبتس ن لوازم آرایش فقط ولم کن دیوونم کردی هیچی نمیخواااام

بچه ها من همش ۲۳ سالمه ولی عین پیرزنام آرزو همهههه چی مونده رو دلم ن مثل زنای دیگه ناخن و مژه کاشتم ن هرروز مانتو خریدم ن ژل زدم ن مو رنگ کردم خیلی باهاش کنار میام ولی امروز بهم میگه من روزی یه تومن خرجت میکنم ماهی سی تومن خرجته هیچ پس اندازی ندارم 

بچه ها من همش ۲۳ سالمه ولی عین پیرزنام آرزو همهههه چی مونده رو دلم ن مثل زنای دیگه ناخن و مژه کاشتم ...

وقتی هیچی خرجت نمیکنه چرا میگه روزی ۱ تومن خرجت میشه با چ روشی حساب کرده 

تو نمیتونی بری سرکار عزیز؟

کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
بچه ها من همش ۲۳ سالمه ولی عین پیرزنام آرزو همهههه چی مونده رو دلم ن مثل زنای دیگه ناخن و مژه کاشتم ...

مژه و ناخن مدل بشو،رایگان

رنگ مو هم آموزشگاه ها مدل میخوان،فقط هزینه مواد(بعضی جاها تخفیف خیلی خیلی عالی داره)