2777
2789
عنوان

لباس مجلسی از کجای استانبول میتونم بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 یه چیزی میگم بهت فقط پیشنهاده  بنظر من کفش رو هیچوقت آنلاین نخر واقعا باید حضوری بری  ...

آخه نمی تونم برم 😅 ولی یه بار از یه سایت ترکیه ای کفش خریدم.خیلی راضی هستم.هم اندازه اش درسته هم با این که پاشنه بلند و لژداره راحت باهاش راه میرم..14 سانتیه

ولی چشمم این مدل کفشو گرفته..اگه 8 تومن داشتم می خریدمش 🤑☹️😆

مرسییی عزیزمممم  ببخشید سوال میپرسم خیلی چون قراره برم هفته دیگه کسی نبود بپرسم ازش😅 لباس ها ...

عزیزم مغازه ها تغییر میکنن دیگه نمیشه کلی گفت که ممکنه باشه بهتره با تور که میری بگردی

عزیزم شما باید بدونین چه برندی میخواین؟ بعد اینکه اکثر برندهای زنجیره ای تو اکثر پاساژا  نمایندگی دارن، هتلتون هر جا هست سعی کنید از پاساژ های نزدیک هتل خرید کنید که کمترین هزینه ی حمل و نقل رو بدین، چون خییلی هزینه ی حمل و نقل بالا رفته🥴 مثلا اگر هتلتون  نزدیک تقسیم هست، مرکز خرید جواهیر، نیشان تاشی، و عثمان بی بهتون خیلی نزدیک هست،  همچنین مرکز خرید سیتیز نیشان  تاشی، نیشان تاشی اصلا میکی از مراکز اصلی لباس مجلسی هست و عثمان بی هم کنارش  هست، فراوون، ولی اکثرا عمده فروش هستن، اگر اکسارای  اقامت  دارید  مراکز خرید نزدیک به اونجا مثل مرکز خرید هیستوریا، جاده بیاضیت، و لالعلی،  انشالله بهتون خوش بگذره 🥰🌺

عزیزم استانبول دیگه واسه خرید خوب نیست.توی همین ایران خیلی بهترهاش رو میتونی پیدا کنی.بهمن ماه ما اونجا بودیم تک و توک چیز خوب پیدا کردیم.ولی واسه لباس مجلسی نیشانتاشی رو برو یه سر کلی مغازه داره و قیمتهاش هم از بقیه جاها اوکی تره.مرکز خرید کاله واسه لباسای زمستونی مثل بافت و اینا جنتا مغازه داره که اون ها هم اوکی ان مثل اردا اکار.درکل ولی بخوام بگم بهت مارک های ترک قیمت هاشون اصلا تفاوتی با برندایی خفن مثل زارا و اچ اند ام و… نداره.پس وقتت رو بزار روی مارکای معتبرتر و بهتر

کار خوبه خدا درست کنه💫
خب یعنی یکی پیدا نمیشه اینجا که رفته باشه استانبول خرید؟ 😑

خیابان استقلال من سالی ک رفتم مجلسی دخترونه بود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم ممنون که هوای مادرت رو داری

درسته نباید کسی از ادم سواستفاده کنه اما موقع زایمان و هدیه که دستشون تنگه نگاه خدا میکردید نه دهن زنداییت. 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩