2821
2789
عنوان

جوش بعد از شیو ناحیه تناسلییی

1704 بازدید | 8 پست

با ژیلت میزنم . با پودر میزنم . با تیغ میزنم کلا جوش میزنع جوشای زیاد و ریز ریز . لیزر هم فعلا به دلیل هورمونم و .. نمیتونم انجام بدم الکل هم برای ضد عفونی میزنم و.. ولی چه با الکل چه بی الکن . چه با موبر چه بی موبر فقط روز اول بدون جوش هست و از روز دوم پر جوش میشه چیکار کنم جوشا خوب بشن؟ خیلی دردناکه شلوارم میخوره بهش درد میگیرن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تند تند شیو نکن تا التهاب بخوابه

بدنم پر مو هست هر ۱۰روز شیو میکنم باز اینطور میشه . درحالی که هر دو سه روز که نوک میزنه باید شیو کرد . وقتیم که پودر میزنم جوشایی که خوب شده بودن حساس میشع و خون میان

بدنم پر مو هست هر ۱۰روز شیو میکنم باز اینطور میشه . درحالی که هر دو سه روز که نوک میزنه باید شیو کرد ...

چیزی به ذهنم نرسید 

ادمین این کانال راجع به شیو پستهای جالب و خوبی گذاشته بود برو تو کانال سرچ کن شیو

بعد زیر یکی از پستها سوالتو بپرس 

اینم کانالش

https://t.me/zibaee_kadeeto

چیزی به ذهنم نرسید  ادمین این کانال راجع به شیو پستهای جالب و خوبی گذاشته بود برو تو کانال سرچ ...

مرسیی ممنونم

2825
2823
2791
2779
2792