2777
2789
عنوان

زنان و اعتیاد به کامل بودن!!!

47 بازدید | 2 پست

یک زن جوان ممکن است در حالی‌که از درون روان خود زخم خورده، در بیرون موفق به نظر برسد.

بسیاری از زنان به علت ترس درونی از تحقیر‌شدن، به کمال‌طلبی عادت کرده‌اند و بیش از حد کار می‌کنند و بیش از حد تمایل دارند که همه چیز را جبران‌کنند، چون آن‌ها با مردان متفاوت هستند.

در جامعه امروزی از همه زنان انتظار می‌رود که کامل باشند. قرار است که زنان «دقیقاً مطابق» معیارهای فضیلت، موفقیت، هوش، ذکاوت و جذابیت جسمی باشند. در غیر این صورت از آنان انتظار می‌رود که این کسری‌ها را جبران کنند، سخت‌تر کار کنند، مطالعه کنند، رژیم بگیرند، ورزش کنند و لباسهای بهتر بپوشند تا با تصویر حاکم از شخص ایده‌آل هماهنگ شوند.

برخی از زنان بسیار مفتخرند که قادرند مانند مردان فکر کنند، با آن‌ها رقابت کنند و در بازی خودِ مردان، آن‌ها را شکست بدهند. این زنان قهرمان می‌شوند، اما بسیاری از آن‌ها به‌طور آزاردهنده‌ای احساس می‌کنند که کاری که انجام می‌دهند هرگز کافی نیست.

نانسی زنی است در اوان چهل سالگی که در دانشکده حقوق تحصیل می‌کند. وقتی او تکالیف دانشکده را انجام می‌دهد درمی‌یابد که زمان و انرژی زیادی را صرف انجام کامل و بدون نقص تکالیف خود می‌کند. به همین علت هرگز وقت کافی برای به پایان رساندن همه کارهای خود ندارد.

وقتی از نانسی پرسیدم جواب کامل را برای چه کسی می‌نویسد، پاسخ داد «بابام». او تعریف کرد در کودکی پدر نانسی با او همچون پسرها رفتار می‌کرده و از او می‌پرسیده: «خب، من دوست داشتم تو پسر بودی. اما حالا که نیستی بگو ببینم 9 ضرب‌در 9 چند می‌شه؟»

نانسی می‌گوید: «من همیشه جواب درست هر سؤالی را که پدرم می‌پرسید بلد بودم. من آمار ورزشی، طولانی‌ترین کلمات دیکشنری و پایتخت همه کشورها را حفظ می‌کردم تا هیچ‌وقت بی‌اطلاع نمانم. این کار برای تقویت حافظه خیلی خوب بود اما نمی‌دانستم دختر بودن به چه معناست. تنها چیزی که می‌دانستم این بود که چون پسر نیستم حتماً مشکلی در من وجود دارد و باید کاری کنم که این مسأله را جبران کند.»

ایده آل پدر نانسی از زن بودن همان چیزی بود که وجود نانسی را تعریف می‌کرد. از آنجا که نانسی شرایط جسمی مرد بودن را نداشت، بهترین کاری که می‌توانست بکند این بود که باهوش باشد و کارها را در حد کمال انجام دهد. پدر خود من می‌گفت : «اگه نمی‌تونی کاری رو درست انجام بدی، اصلاً آن را انجام نده» و من این پیام را این‌طور در درون خود پذیرفتم که اگر نمی‌توانم در کاری نفر اول باشم بهتر است اصلاً درباره آن سعی نکنم.

📚کتاب #‍ژرفای_زن_بودن

🖋قلم: #مورین_مورداک

مترجم: سیمین موحد

انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
دقيقا خوده من كه چقدر به خودم فشار آوردم هميشه كامل باشم و خودم داغون كردم

باید کم کم بار این مسئولیت ها رو از روی دوشمون برداریم و ببینیم خود حقیقی ما از زندگی چی میخواد

نه اینکه با انتظارات ناتمام جامعه خودمون رو از بین ببریم

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.