2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا خیانت شوهرمو یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 25 پست
چجوری این همه اطلاعات به دست آوردی 

روبیکاشو رو گوشیم نصب کردم  تازه خودشم نشست تعریف کرد همه چیزو  میگفت اون خیلی خوبه راهنماییم کرده واسه زندگیمون تو زن بدی هستی زندگیتو میپاشونی اون زندگیشو حفظ میکنه 

خیانت همون بلایی رو سر آدم میاره که سرطان میاره .. نزار اونا با این کارشون نابودت کنن

از اول دوست داشتنی درکار نبوده تو فکر میکردی همسرت دوستت داره و متعهده 

برا کسی که دوستت نداشت و احترامت رو نگه نداشت دلتنگی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت همون بلایی رو سر آدم میاره که سرطان میاره .. نزار اونا با این کارشون نابودت کنن  از اول ...

دلتنگم ؟؟؟ نه در اصل ناراحتم که عدالت خدا کجاست  عذاب دیدن اونا کجاست  غصه خوردنشون کجاست ؟؟

روبیکاشو رو گوشیم نصب کردم  تازه خودشم نشست تعریف کرد همه چیزو  میگفت اون خیلی خوبه راهنما ...

چ جوری زنه رو بیخیال شدی؟!

من اگه بودم تا زندگیشو نمیپاشیدم ول نمیکردم۹

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
دلتنگم ؟؟؟ نه در اصل ناراحتم که عدالت خدا کجاست  عذاب دیدن اونا کجاست  غصه خوردنشون کجاست ...

الان بچه ت پیش کیه

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
دلتنگم ؟؟؟ نه در اصل ناراحتم که عدالت خدا کجاست  عذاب دیدن اونا کجاست  غصه خوردنشون کجاست ...

کارما و عذابی درکار نیس خودتو علاف این خزعبلات نکن  ..مردی که خیانت کنه بازم تکرار میکنه خودتو نجات دادی فقط .. خیانت قراربوده به تو درسی بده اگه اون درس رو نگرفتی تا همیشه درگیرشی