2777
2789

سلام میخوایم برای مادرم تخت بگیریم و بیشتر مد نظرمون از اینایی هستش که زیرش کشو داره و یه مدلایی هستن ۴ تا کشو دارن زیر تخت و یه دونه حالت انباری طوری دارن ارتفاعشون از زمین تا بالای تشک حدودا ۶۰ سانته اینجوری باعث شده تخت یکم بلند تر باشه یکم برای مادره من بلنده میخوام ببینم این ارتفاع برای همه تخت ها استاندارده؟! 

اصلا افرادی که تخت دارن و اینجوری بلنده باعث شده وقتی از تخت میخوان بیان پایین اذیت بشن؟! 

خصوصا که مادره من روماتیسم و پوکی استخوان داره خیلی واسم مهم این مسئله لطفا اگر میدونین و اطلاعاتی دارین بهم بگین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمترین ارتفاع پنجاه سانته

شصت خوبع نرماله

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

مال ما کشو نداره بنظرم ارتفاعش زیادنباشه بهتره

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

استاندارده عزیزم چرا سخت باشه، ولی خب درمورد سالمندی که مشکل جسمی داره نظری ندارم، بستگی به قدشم داره، اگه طوری باشه رو تخت که میشینه پاش به نزدیکی زمین میرسه اوکیه ولی اگه اینطور نیست خب سختش میشه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا