2777
2789
عنوان

اصفهانی ها لطفاً راهنمایی کنید...

91 بازدید | 11 پست

یه کاره بسته بندی در اصفهان هست آنلاین هستش گفتن درب منزل میفرستن میخاستم بدونم شما اطلاع دارید میشه اعتماد کرد پدره بیمار دارم لطفاً کمک کنید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم من که یه بار کار برش چرم بود که میفرستاد در خونه و هزینه را از قبل میگرفت بعد فهمیدم کلاه برداری بوده نه تنها پولی به دستم نرسید بلکه کلی هزینه از دستم رفت 

نمیدونم عزیزم من که یه بار کار برش چرم بود که میفرستاد در خونه و هزینه را از قبل میگرفت بعد فهمیدم ک ...

منم خیلی هزینه دادم تازه اونم از دوستام قرض کرده بودم هی میگن صبر کن 

منم خیلی هزینه دادم تازه اونم از دوستام قرض کرده بودم هی میگن صبر کن 

ای کاش قبل از اینکه پول براشون بزنی اینجا میپرسیدی عزیزم🥺

اینا اکثرشون کلاه برداریه

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

ای کاش قبل از اینکه پول براشون بزنی اینجا میپرسیدی عزیزم🥺 اینا اکثرشون کلاه برداریه

خدا لعنتشون کنه پدرم داره شیمی درمانی میشه وضعیه مالیمونم خوب نیست میخاستم کمک کنم😔🥺

خدا لعنتشون کنه پدرم داره شیمی درمانی میشه وضعیه مالیمونم خوب نیست میخاستم کمک کنم😔🥺

عزيزم خواستي عضو كانالم شو

لوازم فانتزي توي كانال هست

عكس روسري هام هم توي تاپيك عكس روسري هست

قيمت همكار بهت ميدم خودم مقايسه قيمت گذاشتم مثلا يه دفتر فانتزي رو كه ديجي و باسلام گذاشتن 235 من 150 گذاشتم

بهت 130 ميدم تو تا 235 جا داري بفروشي

اين يه نمونه ش

روسري هم همين طور

نياز به خريد هم نيست مشتري پيدا كردي هرچي سود خودت رو بردار مم براشون ارسال ميكنم محصول رو

لينك كانالم هم توي امضام هست 

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
عزيزم خواستي عضو كانالم شو لوازم فانتزي توي كانال هست عكس روسري هام هم توي تاپيك عكس روسري هست قي ...

منم اصفهان زندگي ميكنم

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2