2777
2789
عنوان

من به این دوتا حسودیم میشه😢😪😰

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تعهد به عقد هم دراومدنه ؟

تعهد به چیه دقیقا؟ 😕

تعهد توی رابطه تو همه جای دنیا با ازدواج خلاصه میشه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
تعهد ک فقط تو شناسنامه نیس، ب خدا همش حسرت میخورم

صرفا اینجوری هم نباشه ولی چی تعیین میکنه که اون خانوم یا آقا با رعایت حقوق هم در چارچوب قانون کنار هم بمونن؟ منطقی بهش فکر کن ظاهرش رو فقط داری میبینی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
تعهد به چیه دقیقا؟ 😕 تعهد توی رابطه تو همه جای دنیا با ازدواج خلاصه میشه

عزیزم تو خارج اینجور نیس، فقط تو ایران اینطوره ک با وجود تهعد شناسنامه ای بازهم خیانت هست، مهم ذاته طرفه ن اسم طرف تو شناسنلمه

شما از دنیا پس بی خبری 

شما منو آگاه کن! تعهدی که ضمانت اجرا پشتش باشه در چی تعریف میشه؟ به چند تا ابراز علاقه ی خشک و خالی؟ همین؟ 

می تو گلم متاسفانه خیلی زیادن این خانواده ها تو ایران

من کاری نمیکردم تو مجردی بهم لقب زشت میدادن، اینا دختراشون رسمن میرن خونه پسره چندماه، همه کار میکنن بعد خانوادشون بازم با روی باز قبولشون میکنن

عزیزم تو خارج اینجور نیس، فقط تو ایران اینطوره ک با وجود تهعد شناسنامه ای بازهم خیانت هست، مهم ذاته ...

ذات که مهمه ولی اصلا ایران و خارج از ایران مطرح نیست اینجا، خیانت همه ی جای دنیا هست، فرضا خیانت هم بشه اونی که پای تعهد نامه ای رو امضا کرده همینجوری حق داره ول کنه بره؟ نه باید به مفاد اون تعهد نامه که همون حقوقی هست که بهم دادن عمل کنه بعد تشریف شو ببره، اونی که واقعا بخواد بمونه تعهد میده