2777
2789

خمیرشو با هپخمیر مایه  درست میکنم 

میزارم  یکم بپزه 

بعد روشو رب یا سس میریزم  یکم اویشن  بعد پنیر

مواد رو ترکیبی میریزم روش 

لایه نه 

بعد پنیر پیتزا 

دوباره یکم  اویشن 

و تمام

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز و قیمه سرخ میکنم دلمه ریز میکنم میریزم و در اخر قارچ فراوان میریزم ادویه هم دلبخواهی ولی حتماا اویشن میزنم چون عالی میشه دو قاشق رب و یکم اب میزنم تا مزه هام جا بیفته و قوام پیدا کنه در اخر نونم رو سس یا اب رب میزنم و یکم پنیر میریزم و قیمه میریزم و یکم دلمه و قارچ میریزم با پنیر و میذارم فر