بخصوص که باردارهستم همش تواشپزخونه ام اخرشم می بینم کلی کار هست که انجام ندادم وجودم خیلی خسته شده ازصبح سرپا بودم هنوزم نصف کارام مونده خونه پرازاشغال شده کف پاهام ازشدت درد داره منفجرمیشه حتی روزجمعه هم نمی تونم استراحت کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم خسته شدم بخدا بچهام کوچیک دائم درحال تمیز کردن
بخدا منم ۴تابچه دارم البته دوتابچه های همسرم هستن خونمون بزرگه ازبس اشغال می ریزن من ازخود صبح تواتاق خواب مشغول جمع کردن بودم دیگه حال واشپزخونه هم درحال ترکیدنه
همسرم همیشه سرکاره حتی جمعه ها وقتی باشه خیلی هنرکنه ظرف های شام رو کمک کنه بشورم
چندتا بچه داری
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است